Den rette tankkortløsning kan spare dig tid og penge i hverdagen

Rabatter, standerpriser, listepriser, nettopriser. Det kan være svært at holde tungen lige i munden, når du skal gennemskue brændstofpriser og tankkort. Og ved du, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den tankkort-løsning, der er billigst for dig og din virksomhed? Og hvordan du kan spare tid og penge på en travl arbejdshverdag?

Foto: OK

Hvad er billigst: Rabat eller kortere køreture?

Rabat på brændstof kan være værd at køre efter. Men ikke hvis der er for langt til tankstationen. Så er der nemlig risiko for, at rabatten allerede er opbrugt, inden varevognen eller firmabilen når frem til tankstationen. Jo færre kørte kilometer, jo flere penge sparet. Det viser et regneeksempel, som energiselskabet OK har lavet.

Ifølge beregningen vil din virksomhed spare, hvad der svarer til en ekstra rabat på 20 øre, hver gang virksomheden sparer en kilometer. Oveni kommer den ekstra tid, som dine medarbejdere nu kan bruge på opgaven. Hvad der er tættest på dig, afhænger af hvor du kører henne. Du kan derfor altid overveje, hvad en liter diesel vil koste dig i timen. Økonomien per kørt kilometer afhænger af flere forhold, som er meget individuelle. For hvad koster en medarbejder i timen? Hvor langt er der til nærmeste tank? Og hvad betaler du for en liter diesel? 

Du bør altså altid kigge på totalomkostningerne ved at skulle en tur ind på tankstationen. Det er nemlig billigst for dig at vælge en station tæt på. Hos OK får du nem adgang til Danmarks største diesel- og benzinkæde. Det betyder, at du får flere end 770 stationer at vælge imellem, når varebilen skal tankes.

OK er Danmarks største benzinkæde med flere end 770 tankstationer fordelt over hele Danmark. Med et OK Erhvervskort får du nem adgang til alle stationer og bl.a. rabat på truckanlæg og i vaskehaller.. Foto: OK

Flere fordele med tankkortet på telefonen

Med en tankkort-løsning på telefonen har du altid de nyeste funktionaliteter lige ved hånden, og du risikerer ikke, at dit tankkort bliver væk, hvis det skulle ligge i en anden bil.

På OK’s stationer kan du bruge dit fysiske tankkort til bl.a. bilvask og tankning, men du kan også bruge din smartphone til at tanke, vaske, parkere, oplade og betale med, når du har et OK Erhvervskort tilknyttet OK’s erhverv-app. Fordelen med telefonen og OK Erhverv-appen er, at du for det meste har telefonen på dig og derfor ikke skal bekymre dig om forsvundne tankkort og kvitteringer. Desuden har appen flere funktionaliteter – bl.a. kan du i appen nemt finde nærmeste ledige OK-ladestander, når du er på farten, se priser for opladning og meget mere.

I OK Erhverv-appen bliver dine fakturaer også automatisk gemt, du kan føre kilometerregnskab, og så får du større sikkerhed i form af f.eks. Face ID eller Touch ID.

En anden tankkort-løsning, som OK også står bag, er OK Mobil-tankkort. Her får du også en digital løsning, der sparer dig tid og ressourcer på kort- og brændstofadministration. Du får én samlet digital tankkortløsning, som gør hverdagen nemmere for både administratoren på kontoret og chaufføren på vejen. Med løsningen er det bl.a. hurtigt at tildele tankkort til medarbejdere via sms eller e-mail og styre hver enkelt konto digitalt - du kan bl.a. opsætte produktbegrænsninger og få et samlet forbrugsoverblik, så der nemt kan hentes rapporter, laves kilometerregnskab m.m.

Kom nemt i gang med 3 trin

Med OK Erhverv-appen slipper du for fysiske kort, kontanter og besvær.

  1. Bestil gratis OK Erhvervskort , så du kan blive oprettet i systemet
  2. Download OK Erhverv-appen , hvor du plejer at hente apps
  3. Tilføj OK Erhvervskort i appen og kom i gang med at tanke, vaske, parkere og oplade

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Kom hele vejen rundt om varebiler og tilbehør

Varebiler er uundværlige for alle typer af installationsvirksomheder. De er en konstant omkostning, der gerne skal være så lille som mulig. Den grønne omstilling har øget fokus på de el-drevne varebiler. Men uanset, hvordan varebilen skal drives frem, skal arbejdsmiljøet for montøren være i orden, ligesom adgangen til hurtig hjælp, hvis bilen strejker. Læs om de forskellige elementer i dette tema om varebiler og tilbehør.

Mere fra...

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Smart app og gratis CO2-regnskab gør rejsen fra brændstof til el nem

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Den rette tankkortløsning kan spare dig tid og penge i hverdagen

22.02.2023OK a.m.b.a.

Sponseret

Energiselskabet OK opkøber succesfuldt elselskab

19.07.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

OK sikrede overblik ved EM 2021

05.04.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Ny guide hjælper virksomheder med at spare tid – og penge på diesel

17.02.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Klar tankning, bilvask og betaling direkte fra mobilen