Smart app og gratis CO2-regnskab gør rejsen fra brændstof til el nem

Som samfund er vi i en overgangsfase, hvor vi er ved at skifte fra fossile brændstoffer som benzin og diesel til el. Den udvikling rammer også bilflåderne i det danske erhvervsliv, hvor nogle kører på fossilt brændstof, nogle på el og andre på begge dele. En app fra energiselskabet OK gør det nemt at køre på begge dele - og fortsætte med løsningen, hvis du i fremtiden går fra brændstof til el.

Foto: OK

Overvejer du elbiler i bilflåden?

Som et led i din virksomheds grønne omstilling er det oplagt at kigge på en udskiftning af hele eller dele af vare- og firmabilerne - i det omfang, at det giver mening økonomisk, og at el-varevognens rækkevidde er tilstrækkelig til dit daglige behov.

Det sagt, så kan det også tage tid at konvertere bilflåden til el. Det er omkostningsfuldt, og det kræver et nyt setup – på nær på tankkortområdet, hvis du har et alt-i-ét kort til bl.a. brændstof og opladning.

Med OK Erhvervskort kan du både tanke, vaske, parkere og oplade alle biler i bilflåden via OK Erhverv-appen. Det betyder også, at du ikke behøver skifte løsning, hvis du en dag går fra brændstof til el - det hele kan stadig klares med OK's app-løsning, og du har allerede alle funktionaliteter til benzin-, diesel- og elbiler lige ved hånden.

Fakta

OK's app til erhverv gør det nemt for din virksomhed både at have varebiler, der kører på el og på brændstof - og at fortsætte med app-løsningen både i transformationen til el og bagefter. Samtidig kan du altid følge dit CO2-aftryk med det CO2-regnskab, som du kan få helt gratis hos OK.

App til erhverv gør det nemt at køre videre

Hvis du i dagligdagen har brug for at oplade på farten, findes der allerede mange ladepunkter rundt omkring i Danmark.

Med OK Erhverv-appen kan du nemt finde OK’s ledige ladestandere, starte og stoppe din opladning - og selvfølgelig nemt klare betalingen og meget andet. En løsning kan også være at få din egen ladeløsning på virksomhedens adresse. 

Hos OK kan du få en fremtidssikret ladestanderløsning, som er skræddersyet til din virksomheds behov - uanset om du foretrækker at eje eller leje dine ladestandere. Hvis du foretrækker det, er dit system lukket, og det betyder blandt andet, at du selv bestemmer, hvem der må oplade ved din virksomhed. Synes du, at ladestanderne skal være offentligt tilgængelige, er det også en mulighed med OK's løsning. Løsningen inkluderer udgravning, installation, montering af ladestandere, vedligeholdelse og teknisk support - alt sammen foretaget af OK.

Med et OK Erhvervskort i OK Erhverv-appen kan du også nemt finde nærmeste tankstation, tanke og betale for benzin, diesel og AdBlue. Og kvitteringen bliver automatisk gemt i appen. Det betyder altså, at uanset om du både har varebiler, der kører på el og på brændstof, eller først skifter til el i fremtiden, kan du altså trygt fortsætte med at bruge OK Erhvervskort.

Foto: OK

Få styr på dit CO2-regnskab - nemt og hurtigt

EU’s nye CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) stiller nye rapporteringskrav, bl.a. på dit CO2-aftryk. Hvis din virksomhed har over 500 ansatte, er børsnoteret, er del af den finansielle sektor eller et statsligt selskab, gælder direktivet allerede fra 2024.

Andre virksomheder inkluderes gradvist, men du kan også være indirekte omfattet, hvis du er underleverandør til virksomheder, der er omfattet af CSRD. Og det betyder, at du også skal indrapportere dit CO2-regnskab allerede fra 2024. Aftrykket skal nemlig rapporteres på hele leverandørkæden.

Når du har et OK Erhvervskort, kan OK lave CO2-regnskab for dit forbrug på kortet og for de øvrige produkter, du får igennem OK. Helt gratis.

Rapporten giver dig et nøjagtigt overblik – også over effekten ved at minimere dit CO2-aftryk. Det giver dig nye måder at sætte fokus på små og store fremskridt, når du sænker forbruget. 

Er du underleverandør og skal du levere CO2-regnskab på en opgave, er det også nemt klaret med tallene fra dit CO2-regnskab fra OK. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Kom hele vejen rundt om varebiler og tilbehør

Varebiler er uundværlige for alle typer af installationsvirksomheder. De er en konstant omkostning, der gerne skal være så lille som mulig. Den grønne omstilling har øget fokus på de el-drevne varebiler. Men uanset, hvordan varebilen skal drives frem, skal arbejdsmiljøet for montøren være i orden, ligesom adgangen til hurtig hjælp, hvis bilen strejker. Læs om de forskellige elementer i dette tema om varebiler og tilbehør.

Mere fra...

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Smart app og gratis CO2-regnskab gør rejsen fra brændstof til el nem

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Den rette tankkortløsning kan spare dig tid og penge i hverdagen

22.02.2023OK a.m.b.a.

Sponseret

Energiselskabet OK opkøber succesfuldt elselskab

19.07.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

OK sikrede overblik ved EM 2021

05.04.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Ny guide hjælper virksomheder med at spare tid – og penge på diesel

17.02.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Klar tankning, bilvask og betaling direkte fra mobilen