OK sikrede overblik ved EM 2021

Mens Europas stærkeste fodboldlandshold dystede ved EM 2021, sikrede OK’s mobil-tankkort, at DBU havde overblik over alle tankninger og transaktioner, når spillertrupperne blev transporteret rundt. I stedet for et fysisk tankkort i hver bil tankede DBU’s chauffører med en smart app. Nemt og sikkert.

Det store overblik gav også større sikkerhed. Danmark var det land med færrest tankninger, som var svære at spore efterfølgende, ud af alle EM-landene. Foto: OK.

Der er mange ting, der skal spille i kulisserne, når det danske landshold løber på grønsværen. Sådan var det også ved EM 2021, hvor OK’s digitale tankkort sikrede, at arrangørerne kunne holde styr på alle tankningerne, når VIP-personer, spillere og andre blev transporteret rundt.

Rasmus Christensen var ansat hos UEFA som Event Transport Manager. Med ansvaret for den interne transport i Danmark, fortrinsvist i København og omegn, skulle han styre den store flåde på 68 biler, som Volkswagen stillede til rådighed.

LÆS OGSÅ: Tyskland skruer op for gasberedskabet - Danmark afventer stadig

Mange chauffører, mange fordele

Rasmus Christensen, DBU’s Event Transport Manager, er begejstret for løsningen. ”OK’s løsning er en personificeret løsning, som følger chaufføren i stedet for bilen. Tankkortet ligger nemlig i OK’s app på chaufførernes telefoner,” fortæller Rasmus Christensen og uddyber:

”Samtidig kom relevante data omkring tankningerne, så vi skulle ikke ud og bruge tid på at indhente bilag. Vi havde fuldt overblik og kunne styre det hele i OK’s digitale selvbetjeningsunivers.”

Sparer tid på bilag

Det store overblik gav også større sikkerhed. Danmark var det land med færrest tankninger, som var svære at spore efterfølgende, ud af alle EM-landene.

”Vi er suverænt dem, som har brugt kortest tid på at behandle bilag efterfølgende,” siger Rasmus Christensen. Med OK’s mobil-tankkort kan du oprette og lukke digitale tankkort med få klik. Sikkert og hurtigt.

Større sikkerhed og fleksibilitet

”Vi havde mellem 130 og 160 chauffører, dels som frivillige, dels professionelle limousinechauffører. Det havde været en stor administrativ og logistisk opgave, hvis vi skulle have brugt fysiske kort,” siger Rasmus Christensen og konstaterer:

LÆS OGSÅ: Rekord få virksomheder efteruddanner ansatte

”Risikoen for svind er minimal med OK’s løsning, fordi der er en klar kobling mellem tankningen og personen, der har tanket. Det gav os en større sikkerhed end fysiske tankkort,” fortæller Rasmus Christensen, Event Transport Manager. Samtidig ligger kortet heller ikke frit fremme i bilerne.

Nemt at tanke. Og vaske.

Udover at tanke kan chaufførerne vaske bilerne med appen.

Som Rasmus Christensen fortæller: ”Det giver en kæmpe fleksibilitet, at OK holdt udvalgte vaskehaller åbne, når det var nødvendigt, så vores chauffører kunne vaske bilerne døgnet rundt.

-AKJ

Mere fra...

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Smart app og gratis CO2-regnskab gør rejsen fra brændstof til el nem

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Den rette tankkortløsning kan spare dig tid og penge i hverdagen

22.02.2023OK a.m.b.a.

Sponseret

Energiselskabet OK opkøber succesfuldt elselskab

19.07.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

OK sikrede overblik ved EM 2021

05.04.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Ny guide hjælper virksomheder med at spare tid – og penge på diesel

17.02.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Klar tankning, bilvask og betaling direkte fra mobilen