Design dine tætningsløsninger online

Alle designingeniører, der håndterer tætninger af kabel- og rørgennemføringer, kan spare tid og sikre kvaliteten med Roxtec Transit Designer™. Softwaren sikrer, at du får den rigtige tætningsløsning til den rigtige applikation samt al relateret dokumentation. Takket være ægte enkelhed og omfattende support er det meget nemt at komme i gang.

Mange designingeniører ser fordelene og ønsker selv at kunne bruge Roxtec Transit Designer™. Foto: Roxtec Denmark ApS.

Spar tid og vær sikker på kvaliteten ved at bruge Roxtec Transit Designer™. Vores gratis digitale designværktøj sikrer, at du får den rigtige tætningsløsning til den rigtige applikation samt al relateret dokumentation. Takket være omfattende support er det nemt at komme i gang. Find ud af mere på virksomhedens hjemmeside.

"Nye brugere lærer det hurtigt og er klar til at gå i gang efter 15 min., selv om de ikke var fortrolige med Roxtec-tætningerne", siger Aleisha Kelley, Enablement Manager hos Roxtec.

"Jeg deler min skærm og fører nye brugere gennem processen. De lærer det hurtigt og er klar til at gå i gang efter 15 minutter, selvom de ikke var fortrolige med Roxtecs tætninger", siger hun.

Aleisha Kelley har arbejdet med Roxtec Transit Designer™ i flere år. Hun ved, at det er et fremragende onlineværktøj til at vælge og designe kabel- og rørgennemføringer for eksisterende såvel som nye kunder.

"Vores tætningssystem er fantastisk, men du skal vide, hvilke komponenter du skal bestille. Ved hjælp af softwaren kan du nemt sætte alle ting sammen og få en komplet indkøbsordre med alle de rigtige varenumre."

LÆS OGSÅ: Fire ud af 10 danskere har ændret deres energiforbrug

Værdsatte designtjenester

Aleisha Kelley har lavet designet til mange projekter - og derved hjulpet kunderne med at opnå store tidsbesparelser. Et eksempel er et projekt, der omfattede tre bygninger med 1.000 åbninger til kabler og rør. Kunden estimerede tre ugers designarbejde, men med hjælp fra Aleisha Kelley blev alt gjort og sendt til godkendelse på blot en uge.

”Det er så godt at kunne hjælpe kunderne. De får alt, hvad de har brug for fra os, i én pakke. Det indeholder al dokumentation fra tegninger og 3D-filer til stykliste, certifikater og installationsinstruktioner. Jeg kan foreslå produkter, vi har på lager, og tilføje værktøjer til at forenkle deres installationsarbejde."

Hun har hjulpet kunderne ved at designe alt fra arealeffektive kabelindføringer og el-skabe til løsninger for kabler og plastrør i kabelgrave. Hun har også åbnet deres øjne for en smart måde at udvælge matchende Roxtec gennemføringer: Brug størrelsen på kabelbakken.

Præsentation af nyttige funktioner

Aleisha Kelley er altid klar til at bruge lidt ekstra tid sammen med kunder, der ønsker at lære mere om softwarefunktionerne, eksempelvis hvordan man importerer flere kabler fra en Excel-fil eller tilføjer de nødvendige certifikater. Hun har også delt projektinformation med Roxtecs produktudviklingsingeniører via softwaren og derved kunne præsentere skræddersyede løsninger for kunder med meget specifikke behov.

LÆS OGSÅ: Solcellepark gør klar til at møde elnettet

Mange designingeniører ser fordelene og ønsker selv at kunne bruge Roxtec Transit Designer™. Onlineværktøjet gør det hurtigt og nemt at designe sikre kabel- og rørgennemføringer – og det er helt gratis. Regelmæssige brugere kan faktisk designe hundredvis af gennemføringer på få minutter.

"Du kan tilmelde dig og begynde at bruge det med det samme, især hvis du er fortrolig med vores system. Ellers skal du bare tilmelde dig og kontakte eller chatte med os. Vi deler vores skærm og guider dig gennem processen. Når alt kommer til alt, udgør Roxtecs løsninger certificerede sikkerhedsprodukter, og vi vil gerne sikre os, at alt er på plads."

Læs mere om Roxtec Transit Designer™ her.

-AKJ

Mere fra...

15.12.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Hjælp mig med at byde vores nye kolleger velkommen til Roxtec-teamet!

07.06.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Discover Roxtec Transit Build™

23.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec indstøbt i HOFOR's nye, moderne vandværk

08.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Design dine tætningsløsninger online

28.04.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Undgå at rotter forårsager togulykker

10.02.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec rørtætninger beskytter avancerede byggerier i Norge