Roxtec rørtætninger beskytter avancerede byggerier i Norge

Roxtecs kabel- og rørtætninger bruges af norske byggefirmaer til beskyttelse af bygninger fra Norges Miljø- og Biovidenskabelige Universitet samt Norges Veterinærhøjskole.

Campus Ås omfatter 15.000 kvadratmeter laboratorier og isolationsrum til forskning i ukendte sygdomme. Foto: Roxtec Denmark ApS.

Norges Miljø- og Biovidenskabelige Universitet og Norges Veterinærhøjskole udvides med otte nye bygninger til forskning og uddannelse på Campus Ås ved Oslo. Leverandøren af brandtætningsløsninger, Byggimpuls, anvender kabel- og rørtætninger fra Roxtec.

"Vi har installeret Roxtec-tætninger i mere end et år på Campus Ås. Det fungerer godt og giver rigtig god kvalitet”, siger Sebastian Krzemien, teamleder hos Byggimpuls.

Campus Ås skal huse tusindvis af fagfolk og studerende og et stort antal dyr. Det omfatter 15.000 kvadratmeter laboratorier og isolationsrum til forskning i ukendte sygdomme. Denne type aktiviteter kræver beskyttelse mod brand, gas og vand, men også mod skadelige partikler.

På nuværende tidspunkt er der installeret mere end 1.000 Roxtec-gennemføringer på Campus Ås som tætning omkring kabler, metalrør og plastrør, der føres gennem vægge, gulve og udstyr.

-AKJ

Mere fra...

15.12.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Hjælp mig med at byde vores nye kolleger velkommen til Roxtec-teamet!

07.06.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Discover Roxtec Transit Build™

23.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec indstøbt i HOFOR's nye, moderne vandværk

08.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Design dine tætningsløsninger online

28.04.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Undgå at rotter forårsager togulykker

10.02.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec rørtætninger beskytter avancerede byggerier i Norge