Digitalt værktøj kan designe drømmebadeværelset

Premiummærket hansgrohe udvider sine digitale tilbud med et nyt inspirationsværktøj i forbindelse med, at mærket præsenterer en lang række produktnyheder til hele badeværelset i form af møbler, vaske og toiletter.

Inspirationsværktøjet gør det let at indrette et 3D-visualiseret badeværelse i farver og produkter, der matcher egne præferencer. Hele rummet kan nemlig nu designes med produkter fra hansgrohe, hvilket skaber klarhed og sammenhæng mellem alle badeværelsets områder. Foto: hansgrohe..

Værktøjet gør det let at indrette et 3D-visualiseret badeværelse i farver og produkter, der matcher egne præferencer. Hele rummet kan nemlig nu designes med produkter fra hansgrohe, hvilket skaber klarhed og sammenhæng mellem alle badeværelsets områder.

På denne måde håber hansgrohe at kunne inspirere kunderne allerede tidligt i forløbet mod et nyt badeværelse, når de samler idéer og danner sig overblik over mulighederne. Værktøjet, der er udviklet i samarbejde med teknologi-agenturet Demodern, findes på hansgrohes hjemmeside (www.hansgrohe.dk) og er på dansk og tilgængeligt for alle. Forhandlere kan således også bruge inspirationsværktøjet over for forbrugerne til at vise eksempler på indretning af det komplette hansgrohe-badeværelse.

”Med vores udvidede produktsortiment gør vi det muligt at skabe et komplet badeværelse i et helhedsorienteret design fra én producent,” fortæller Marc André Palm, Head of Global Brand Marketing hansgrohe. ”I den forbindelse har vi tænkt over, hvordan man på den enkleste måde får sit ultimative drømmebadeværelse. Vores inspirationsværktøj viser en lang række mulige kombinationer og produktvarianter og sender efterfølgende kunden videre til en dygtig samarbejdspartner, der kan føre drømmen ud i livet”.

Læs også: Bag et badeværelse er der mange valg

Fra badmøbler og porcelæn over armaturer til brusere og tilbehør: Værktøjet indeholder en bred palet af nye såvel som velkendte hansgrohe-produkter. Det er hurtigt at komme i gang ved at vælge en stilart på det badeværelse, man ønsker at indrette på skærmen. Det foruddefinerede badeværelse kan herefter ændres et utal af gange med nye farver, størrelser og varianter på møbler, armaturer og brusere– også fra smartphone og tablet. 3D-visualiseringen giver brugeren et præcist billede af, hvordan drømmebadeværelset kan indrettes. Den endelige visualisering kan let deles med familie og venner – og med VVS-installatøren, der kan få drømmen til at gå i opfyldelse.

"Denne konfigurator sætter helt nye standarder for branchen med sin visuelle kvalitet. Samtidig har vi skabt et fremragende grundlag, som vi kan blive ved med at udvikle, og som også fremtidige produktnyheder kan integreres i”, fortæller Kristian Kerkhoff, medgrundlægger og Managing Partner hos Demodern.


- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

16.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth Touchline® SL kontrolenhed med WiFi

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

07.05.2024Georg Fischer

Sponseret

Ny Forsyningsbog nr. 6

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde