DM i Skills fremhæver vvs-talenterne

Velkvalificerede, faguddannede unge er installationsbranchens stærkeste middel mod konkurrencen fra et omskifteligt, globaliseret marked. Derfor bakker Brødrene Dahl op om DM i Skills som hovedsponsor for vvs-delen og seksdobler sammen med seks leverandører støtten til de unge vvs-kombatanter i konkurrencen.

DM i Skills vokser år for år. Der var 22.000 besøgende ved sidste års arrangement i Odense. I år forventes 30.000 at lægge vejen forbi. Foto: PR.

Når DM i Skills løber af stablen den 24.-26. januar i Aarhus, er det med fire unge vvs-aspiranter, der har kvalificeret sig til at stille op i danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. Under DM får de adgang til materialer og arbejdstøj til en værdi af mere end 150.000 kroner.

Materialer til DM i Skills

I år har Brødrene Dahl opfordret sine leverandører til at støtte op om DM i Skills, hvilket har resulteret i en seksdobling af materialeleverancen. Ud over Brødrene Dahl og virksomhedens egne private labels – Altech, Alterna og Worx – er det Bahco, Rems, Mascot, Danfoss, Bosch og Ridgid, der sponserer materialer til de fire vvs-kombatanter.

Det er Brødrene Dahl, der som hovedsponsor sammen med seks af sine leverandører stiller rør, fittings, værktøj, toiletter med mere til rådighed, som de fire deltagere skal bruge i konkurrencen om at lave den bedste varmeinstallation, afløbsinstallation og vandinstallation. Brødrene Dahl har gennem mere end 10 år sponseret danmarksmesterskabet i vvs, og været sponsor af vvs-kategorien i DM i Skills siden starten for tre år siden.

"Dygtige, faguddannede medarbejdere er altafgørende for konkurrencekraften. De unge og uddannelse er vvs-branchens fremtid, som vi skal investere i nu," siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl i en presssemeddelelse.

Han som ikke lægger skjul på, at DM i Skills også er en lejlighed til at gøre opmærksom på Brødrene Dahl over for fremtidens VVS-installatører.

"Mesterskaberne er en form for talentpleje af de dygtigste elever med særlige færdigheder"

Henrik Berthelsen, chefkonsulent i EVU - El- og VVS-branchens Uddannelsessekretariat

Talentpleje og 30.000 gæster
Hos Tekniq og Blik- og Rørarbejderforbundet, som organiserer konkurrencerne blandt VVS-lærlingene, er man glad for konkurrencen.

"Mesterskaberne er en form for talentpleje af de dygtigste elever med særlige færdigheder. Derfor er det vigtigt at konkurrencerne foregår seriøst og professionelt. Det er en kæmpe opgave både organisatorisk og økonomisk at arrangere mesterskaberne, som vi ikke kan løfte uden sponsorer," siger Henrik Berthelsen, chefkonsulent i EVU - El- og VVS-branchens Uddannelsessekretariat.

DM i Skills vokser år for år. Der var 22.000 besøgende ved sidste års arrangement i Odense. I år forventes 30.000 at lægge vejen forbi. De besøgende er både folkeskoler, erhvervsskoler, lokale håndværksmestre og private.

-KH

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

16.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth Touchline® SL kontrolenhed med WiFi

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

07.05.2024Georg Fischer

Sponseret

Ny Forsyningsbog nr. 6

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

29.04.2024TOTO

Sponseret

TOTO er bare god kvalitet

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde