En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på: Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i BASIC EXPRESS-serien

ESYLUX har præsenteret tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra den nye BASIC EXPRESS-serie med henblik på at give en enkel og hurtig introduktion til behovsafhængig belysningsstyring. Sensorerne kan monteres i nedsænkede lofter uden behov for yderligere tilbehør, og de bruges til at tænde og slukke belysningen efter behov. Det betyder, at sensorerne øger energieffektiviteten og bekvemmeligheden i bygningsområder, hvor mere enkel funktionalitet er tilstrækkelig. Det planforsænkede design sikrer desuden et diskret udseende.

Foto: ESYLUX GmbH

Energieffektiv modernisering af bygninger er en af de vigtigste udfordringer i dag, da både energiomkostningerne og den globale CO2 -udledning skal reduceres. Enkel bevægelses- og dagslysafhængig tænd/sluk af belysning er et vigtigt bidrag til dette. ESYLUX har udviklet BASIC EXPRESS-serien med henblik på at levere en nem måde at komme i gang med denne type automatisering.

Installation uden behov for bagdåse

Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer er beregnet til montering i nedsænkede lofter og kræver ikke yderligere tilbehør. Kabinettet er med beskyttelsestype IP23 og integreret trækaflastning. Der er et klemmedæksel oven på huset, så installationen ikke kræver brug af bagdåse. Sensorernes planforsænkede design sikrer desuden et diskret udseende.

Nulgennemgangsrelæfunktion beskytter relæet

Under drift beskytter nulgennemgangsrelæet sensorens relæ mod startstrøm forårsaget af elektroniske forkoblinger, mens afbryderindgangen muliggør halvautomatisk drift efter behov. Den samlede registreringsrækkevidde på 8 m i diameter kan nemt udvides gennem parallel ledningsføring af flere sensorer. Ledningsføring med dobbelt membranindføring til kabler på op til 2,5 mm2 gør desuden installationen nemmere.

Alle sensorer i BASIC EXPRESS-serien er umiddelbart klar til brug med fabriksindstillinger og parametre kan nemt indstilles ved hjælp af enten FJERNBETJENING MDi/PDi eller ESY-Pen og ESY-App.

Om ESYLUX – Performance for Simplicity

ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der giver en bedre livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og sundhedsbygninger. Menneskets krav og behov er centrale for det, vi gør. Derfor lægger vi særlig vægt på at sikre, at vores produktløsninger er nemme at bruge. ESYLUX' kunder og partnere omfatter grossister, el-installatører, el- og belysningsrådgivere samt arkitekter, der har tillid til vores mere end 55 års markedserfaring og den personlige, specialiserede rådgivning fra ESYLUX-eksperterne. Desuden opfylder ESYLUX de højeste kvalitetsstandarder inden for forskning, udvikling og produktion på sin tyske facilitet i Ahrensburg. Vores salgsorganisation er global: ESYLUX opererer i samarbejde med erfarne handelspartnere og er repræsenteret af talrige distributionsfirmaer i Europa, Asien og Oceanien.

Yderligere oplysninger findes på www.esylux.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

Mere fra...

12.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på: Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i BASIC EXPRESS-serien

11.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Tidsafhængig belysningsstyring på tværs af rum: DALI-2 COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor

16.02.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

27.06.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Sorte sensorer for et moderne look

23.05.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

DALI-2 trykknapper fra ESYLUX - En intuitiv måde at overstyre intelligent automatisering på

17.02.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Funktionelt design, svævende lys - SVENJA loftslamper fra ESYLUX