Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

ESYLUX præsenterer en række innovationer inden for intelligent automatisering og belysningsløsninger på Light + Building 2024. Disse innovationer omfatter COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor med integreret DALI-2-styreenhed, som muliggør lysstyring i flere rum og nu også med tidsfunktioner. Belysningssystemer med ESYLUX Light Control og plug-and-play-installation præsenteres med avancerede og optimerede styreenheder og loftsarmaturer. Tilstedeværelses- og bevægelsessensorerne fra den nye BASIC EXPRESS-serie sikrer en hurtig og energieffektiv automatisering.

Foto: Esylux

Når man vil modernisere sin bygning på en energieffektiv måde,ved hjælp af intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, står man ofte over for komplekse krav. ESYLUX ønsker derfor at muliggøre enkel implementering og vil præsentere nye eksempler på dette på Light + Building 2024. 

DALI-2-styring i flere rum, nu også med tidsfunktioner 

APC-tilstedeværelsessensorer fra ESYLUX giver mulighed for styring i flere rum af gang af op til 16 grupper takket være en integreret DALI-2-styreenhed, der nemt konfigureres via smartphone og ESY-App. ESYLUX introducerer nu et avanceret specifikationsniveau med COMPACT APC20. I denne model udvides funktionerne til at omfatte tidsfunktioner, nabostyring, centrale funktioner og automatisk slukning af DALI-driftsenheder for at reducere standby-forbruget. På messen vil ESYLUX også præsentere et koncept for tilslutning af APC-sensorer til gulv- og bygningsomfattende styring samt en separat DALI-2-styreenhed til installation i lofter eller DINskinner. 

En optimeret plug-and-play-belysningsløsning til at imødekomme manglen på uddannet personale

Belysningssystemer med ESYLUX Light Control muliggør øjeblikkelig idriftsættelse uden behov for programmering, selv for Tunable Whiteinstallationer, og giver en løsning til de perioder, hvor der er mangel på uddannet personale. Dette skyldes, at armaturerne kan sluttes til den centrale forsynings- og styreenhed for hvert rum via plugin-tilslutning i SELV-området og desuden kan grupperes, skaleres og netværkstilsluttes i SELV-området. På Light + Building vil ESYLUX præsentere den forbedrede SMARTDRIVER-2-styreenhed og de forbedrede CELINE-2-loftsarmaturer. En ny version af SMARTDRIVER-2 med KNX-modul muliggør problemfri integration i KNXbygningsautomatiseringssystemer uden behov for en gateway. 

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på 

Tilstedeværelses- og bevægelsessensorerne i den nye BASIC EXPRESS-serie er en nem måde at komme i gang med behovsbaseret lysstyring på. Sensorerne tilbyder hurtig indbygning i loft uden tilbehør og et diskret udseende på grund af installation i niveau med loftet, hvilket forbedrer energieffektiviteten og komforten selv i bygningsområder, hvor simpel funktionalitet er tilstrækkeligt. 

Besøgende på Light + Building 2024 kan forvente en messetilstedeværelse med en velkendt, klar struktur. Løsningsportalerne giver tydelige eksempler på anvendelse i kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner – f.eks. 

kontorlandskaber, klasseværelser og pauserum. ESYLUX-standen vil være placeret i hal 11.1, standnummer D95.  

Om ESYLUX – Performance for Simplicity 

ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der giver en bedre livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og sundhedsbygninger. Menneskets krav og behov er centrale for det, vi gør. Derfor lægger vi særlig vægt på at sikre, at vores produktløsninger er nemme at bruge. ESYLUX' kunder og partnere omfatter grossister, el-installatører , el- og belysningsrådgivere  samt arkitekter, der har tillid til virksomhedens 50 års markedserfaring og den personlige, specialiserede rådgivning fra ESYLUX-eksperterne. Desuden opfylder ESYLUX de højeste kvalitetsstandarder inden for forskning, udvikling og produktion på sin tyske facilitet i Ahrensburg. Vores salgsorganisation er global: ESYLUX opererer i samarbejde med erfarne handelspartnere og er repræsenteret af talrige distributionsfirmaer i Europa, Asien og Oceanien. 

Yderligere oplysninger findes på www.esylux.com 

Mere fra...

12.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på: Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i BASIC EXPRESS-serien

11.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Tidsafhængig belysningsstyring på tværs af rum: DALI-2 COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor

16.02.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

27.06.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Sorte sensorer for et moderne look

23.05.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

DALI-2 trykknapper fra ESYLUX - En intuitiv måde at overstyre intelligent automatisering på

17.02.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Funktionelt design, svævende lys - SVENJA loftslamper fra ESYLUX