Energisparende ventilatorvinge

Ventilationsvirksomheden DACS har designet en ny vinge til ventilatorer, der er mindst 25 procent mere energieffektiv end de vinger, der hidtil har siddet i ventilatorer.

Ventilatorvingens mekaniske styrke ligger i designet. Der er derfor ikke behov for at tilsætte fibre for at opnå den nødvendige styrke i emnet. Foto: DACS.

Ventilationsvirksomheden DACS A/S har designet en ny vinge til ventilatorer. Den nye vinge er mindst 25 procent mere energieffektiv end de vinger, der hidtil har siddet i ventilatorer, og den komplette serie af ventilatorvinger giver enestående ressourcebesparelser i selve ventilatordriften såvel som i transport og fremstilling.

Serien af ventilatorvinger kan anvendes til en bred vifte af applikationer indenfor såvel landbrug som industri, hvor man vil kunne mærke besparelsen straks, vel at mærke en besparelse, der ikke fordrer udskiftning til specialmotorer eller specielle reguleringsenheder.

I en applikation med et effektoptag på eksempelvis 500W og en årlig driftstid på 6000 timer kan man ved at udskifte vingen med en vinge fra DACS’ nye serie spare 750kWh på én enkelt ventilator.

Ventilatorvingen kan naturligvis kombineres med en lang række motorer og reguleringer, hvilket giver basis for endnu større besparelser.

DACS har hverken brugt dyre grundstoffer eller mere materiale, men udelukkende optimeret selve designet, hvilket betyder, at ventilatorvingen udelukkende er designet i polyamid (PA6) uden glasforstærkning.

Ventilatorvingens mekaniske styrke ligger i designet. Der er derfor ikke behov for at tilsætte fibre for at opnå den nødvendige styrke i emnet. Fraværet af fiberforstærkning gør det enklere at genanvende plastmaterialerne.

- JDN

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle