ESYLUX-tilstedeværelsessensorer til loftsmontering

ESYLUX har føjet et bredt udvalg af nye varianter, der er særligt designet til loftsmontering, til sin portefølje af tilstedeværelses- og bevægelsessensorer. Der er tale om velkendte og gennemprøvede enheder fra serierne BASIC, COMPACT og FLAT.

ESYLUX tilstedeværelsessensorer.

Det er vigtigere end nogensinde før at spare energi, og derfor bør kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner i god tid opgradere til moderne LED-belysning og til et sensorbaseret, behovsafhængigt belysningsstyringssystem. For at gøre denne proces nemmere har ESYLUX udvidet sin portefølje af tilstedeværelses- og bevægelsessensorer til at omfatte en lang række nye varianter.

21 sensorvarianter til ON/OFF, KNX, DALI og DALI-2

Der er i alt 21 sensorer, som alle er velkendte og gennemprøvede enheder. De tidligere varianter var kun beregnet til planmontering og kunne kun installeres via andre metoder og køb af relevant tilbehør. ESYLUX har udviklet nye varianter af disse sensorer med henblik på både at forenkle bestillingsprocessen ved kun at bruge ét varenummer og at forenkle selve monteringen. Disse nye varianter har et monteringsbeslag med fjederclips som standard og er derfor klargjort til loftsmontering. Der medfølger også en støvbeskyttet bagdåse.

De nye sensorer fås i den prisvenlige BASIC-serie, den alsidige COMPACT-serie samt designserien FLAT og tilbyder versioner til forskellige styringsteknologier. Disse spænder fra simpel TÆND/SLUK-funktion til tilstedeværelses- og dagslysafhængig regulering med KNX, DALI eller DALI-2. DUO DALI-tilstedeværelsessensorer fra COMPACT-serien, med zoneregulering af to lyskanaler og mulighed for orienteringslys, fås nu også i en loftmonteret version.

Mere fra...

12.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på: Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i BASIC EXPRESS-serien

11.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Tidsafhængig belysningsstyring på tværs af rum: DALI-2 COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor

16.02.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

27.06.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Sorte sensorer for et moderne look

23.05.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

DALI-2 trykknapper fra ESYLUX - En intuitiv måde at overstyre intelligent automatisering på

17.02.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Funktionelt design, svævende lys - SVENJA loftslamper fra ESYLUX