Fokus på LED-TEK´s Floodlights & Vej- & Parkarmaturer

LED-TEK´s Floodlights og Vej- & Parklamper - dækker alle behov, hurtigt og nemt

Floodlight LED-536-serien er især velegnet til udendørs opgaver, med krav til den bedst mulige kvalitet af lyset..

Floodlights fra LED-TEK

Vi fører et bredt udvalg af Floodlights i høj kvalitet, og vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på 2 af vores populære floodlights, nemlig LED-536- og LED-586 serierne, da de begge er velegnede til de krævende opgaver, både uden- og indendørs.

Floodlight LED-536-serien

- er den optimale løsning til udendørsbelysning, hvor der både stilles høje krav til kvalitet af lyset, og til en fornuftig økonomi. Modulopbygget med et robust aluminiumshus og med udskiftelige linser som gør, at serien kan opbygges optimalt til opgaven. Som option kan ekstern driverboks tilvælges, og driverne kan derved monteres længere nede på masten. Det gør, at vægten i toppen af masten minimeres, samtidig med at evt. servicering af drivere m.m. lettes.

Floodlight LED-536-serien er især velegnet til udendørs opgaver, med krav til den bedst mulige kvalitet af lyset, som f.eks.:

  • Sportspladser
  • Parkeringspladser 
  • Byggepladser
  • Genbrugspladser
Floodlight LED-586 Marine-serien

- er den eneste rigtige løsning når der stilles store krav til holdbarhed, grundet omgivelser og vejrbetingelser som klor, saltvand, vind og vejr. Den perfekte løsning til svømmehaller, på havneområder, skibsdæk og platforme. Et robust hus med heat-zink som sikrer optimal varmeafledning, ekstra hærdet overflade med Akzo Nobel coating, ekstra holdbar silikone, samt individuel forsegling af LED’erne og cover i hærdet glas. Alle skruer, møtrikker og beslag er i rustfrit stål.


Floodlight LED-586 Marine-serien er især velegnet til særligt krævende omgivelser og vejrbetingelser, som f.eks.: 

  • Svømmehaller
  • Havneområder (on-shore) 
  • Skibsdæk og platforme (off-shore)
  • Områder med særligt hårde vejrbetingelser

Se vores svømmehal case her

____ 
 

LED-TEK´s Vej- og Parkbelysning
- flot og elegant supplement til omgivelserne


Vej- og Parkbelysning fra LED-TEK

Hos os finder du et bredt sortiment indenfor elegante og moderne Vej- og Parkarmaturer i topkvalitet. Vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om hvilken LED-løsning, der vil være den bedste for lige netop dit projekt.


Vej- og Parkbelysning

Vi mener, at Vej- og Parkbelysning skal være et elegant og flot supplement til omgivelserne, samtidig med at kvaliteten er i top. Holdbarheden, belysningen, funktionerne, energieffektivitet, er de top kvaliteter der kendetegner vores Vej- og Parkbelysningsserier, som endda samtidig giver dig økonomiske fordele. 

Alt det finder du i vores brede sortiment indenfor Vej- og Parkbelysning, hvor vi tilbyder forskellige løsninger der kan monteres på wires, lodrette eller vandrette master og med fordel kan monteres på eksisterende master. Er du i tvivl om hvilken løsning, der vil passe til dit projekt, så rådgiver vi dig gerne.

____ 

GLÆD dig til november måned

Næste gang vi skrives ved, har vi mange gode tilbud til dig. Vi springer pænt over Black Friday, men kører i stedet for med helt fantastiske tilbud året ud. Hvilke produkter det er, tja, det afslører vi næste gang vi skrives ved, primo november.
Indtil da, ha´ det godt og pas på dig selv.

Ring til os i dag, for at høre nærmere om vores løsninger eller book et møde
med en af vores erfarne folk i marken. Alle er klar med råd,
vejledning og fremvisning af mulighederne.

De bedste hilsner fra
Teamet hos

05.11.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Fokus på LED-TEK´s Floodlights & Vej- & Parkarmaturer

09.07.2020LED-TEK A/S

Sponseret

LED-TEKs nye LED-fjerkræarmatur

09.03.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Konsolidering i LED-branchen.

31.01.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Nyborg Genbrugsplads ser dagens lys

17.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

DSV lagerhaller i Roskilde

03.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)