Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)

Når vi udøver idræt på højt plan, bliver lyskilden endnu vigtigere end den normalt er.

Hos Roskilde uddannelses- og idrætscentret (RIBEN) skulle lyset, udover at minimere strømforbruget, bl.a. tilgodese trampolinspringernes behov for præcis afstandsbedømmelse samt bordtennisspillernes behov for at kunne følge boldens lynhurtige bevægelse. Derfor fik RIBEN installeret sportsarmaturer fra Led-Teks LED-596-serie.

Bedre lyskvalitet

Led-Teks LED-sportsarmaturer leveres som standard med en optisk løsning, som ikke bare sikrer den bedst muligt lysfordeling og minimering af skygger, men samtidig reducerer blændingen og dermed giver den bedste samlede kvalitet af lyset.

”Vi stortrives her i RIBEN og sportsudøverne, som er både legende børn og elite sportsudøvere, er meget tilfredse med forholdene herunder lyset, og det at der ikke opleves blænding”, forklarer Elisabeth Verdich, koordinator på centret.

Nedsat strømforbrug

Ved at skifte fra traditionelle lyskilder til LED vil centret samtidig kunne opnå en besparelse i strømforbruget på op mod 50%. Og det er meget værd for det lokale sportscenter, hvor frivillige kræfter i forvejen er et bærende element.

Tilpasset optik

Armaturet blev leveret med en tilpasset optik, 4000 kelvin og i CRI90, og installeringen i sportshallen blev løst i samarbejde med Ibsen El i Roskilde.

05.11.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Fokus på LED-TEK´s Floodlights & Vej- & Parkarmaturer

09.07.2020LED-TEK A/S

Sponseret

LED-TEKs nye LED-fjerkræarmatur

09.03.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Konsolidering i LED-branchen.

31.01.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Nyborg Genbrugsplads ser dagens lys

17.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

DSV lagerhaller i Roskilde

03.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)