Konsolidering i LED-branchen.

LED-TEK A/S har den 1. marts 2020 overtaget aktiviteterne i JensenLED International A/S


LED-TEK A/S har den 1. marts 2020 overtaget aktiviteterne i JensenLED International A/S med henblik på at skabe fortsat vækst. De nuværende medarbejdere i JensenLED International A/S fortsætter i den nye fælles struktur, der sigter mod at opnå stordriftsfordele på alle væsentlige funktioner og sikre en fortsat udbygning af kunderelationerne.

LED-TEK A/S har det seneste år arbejdet på at finde muligheder for fortsat vækst i omsætning og indtjening og har været kunde hos JensenLED International A/S på patenterede LED rør i høj kvalitet til løsninger, hvor der er store krav til belysningen.

Steen Svendsen og Bo Lindby, som er de to indehavere af LED-TEK A/S siger, om sammenlægningen: ”Vi har ønsket at vokse for at udnytte vores struktur bedre. Vi udvikler konstant samarbejdet med kunderne med henblik på at tilbyde løsninger, der giver en merværdi. Vores tekniske back-up, lysberegninger og leveringsevne styrker vores muligheder for at dække behovet for energibesparende belysning til både nybyggeri og renovering. Vi vil gerne nå ud til nye kunder med vores løsninger, og ikke mindst udbygge det gode samarbejde vi allerede har med vores eksisterende kunder. Derudover arbejder vi på en at udvikle en række nicheområder og nye produktområder, hvor vi har en særlig kompetence. Det kræver flere kræfter til rådgivning og salg og det er vores klare opfattelse, at der kan sættes yderligere gang i denne udvikling med dette tiltag”.

I forbindelse med opkøbet bliver Birger Rasmussen, der hidtil har været direktør i JensenLED International, ny partner i LED-TEK A/S. Han skal fremadrettet varetage jobbet som salgsdirektør i den nye konstellation og han udtaler i den forbindelse; ”Vi har drøftet fælles tiltag mere konkret gennem mere end et halvt år og vi har eftersøgt øget samarbejde på indkøb, logistik og teknik, da vi i bund og grund løser de samme funktioner uanset hvor stort selskabet er. Det gælder både tekniske specifikationer, kvalitetskontrol og ikke mindst udvikling af forbedrede belysningsløsninger til kunderne. Det betyder for mit eget vedkommende, at jeg kan koncentrere mig 100 % om fortsat udbygning af kunderelationer og salg af projekter – og det glæder jeg mig til at gøre”

Målsætningen er fortsat vækst gennem en stærk rådgivning, der giver merværdi for kunderne.

For yderligere information kan en af ovenstående kontaktes.

Steen Svendsen

Tel: 4030 8423

Bo Lindby
Tel: 4063 1100

Birger Rasmussen
Tel: 2140 6206

05.11.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Fokus på LED-TEK´s Floodlights & Vej- & Parkarmaturer

09.07.2020LED-TEK A/S

Sponseret

LED-TEKs nye LED-fjerkræarmatur

09.03.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Konsolidering i LED-branchen.

31.01.2020LED-TEK A/S

Sponseret

Nyborg Genbrugsplads ser dagens lys

17.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

DSV lagerhaller i Roskilde

03.09.2019LED-TEK A/S

Sponseret

Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter (RIBEN)