Gennemført komfort i alle dele af brusebadet

Hansgrohes Showerpipe Raindance Select E 300 3jet byder på den intuitive Se-lect-teknologi og tre stråletyper i hovedbruseren

Hasselager, april 2013. Med den nye Raindance Select E 300 3jet Showerpipe introduceres et gennemført forkælelsesprogram til brusebadet. Bad- og sanitetsspecialisten Hansgrohe (www.hansgrohe.dk) har nemlig kombineret flere eksklusive elementer med den nye Hansgrohe Select-teknologi til et harmonisk brusesystem, der lader den badende styre sin brusenydelse ved hjælp af bekvemme trykknapper. Fra den voluminøse hovedbruser og bruserarmen af højeste kvalitet til den flade profil, der er monteret tæt ind til væggen, og den stilfulde termostat: Her har Hansgrohes udviklere sammen med deres designpartnere fra Phoenix Design skabt en harmonisk helhed, der forener det ypperste inden for komfort og brusefornøjelse.

Intelligent brusestyring med ”Select” og en smuk hylde

Raindance Select E 300 3jet Showerpipen kombinerer alle fordelene og teknologierne fra de forskellige nye Select-produkter i ét system. En ShowerTablet Select 300 er et armatur med to funktioner: Det styrer, hvor vandet kommer fra og dets temperatur, og har samtidig en 300 millimeter bred hylde af sikkerhedsglas med masser af plads til shampoo- og sæbeflasker. Derudover monteres den helt ind til væggen uden synlige rosetter, hvilket letter rengøringen.

Alle betjeningselementer på ShowerTablet Select 300 er placeret på armaturets forside. Brugeren forstår intuitivt, hvordan de matte Select-knapper med tydelige symboler skal betjenes for at tænde og slukke de forskellige brusefunktioner. Det kræver nemlig blot et enkelt tryk på en knap på armaturets venstre side. Temperaturen indstilles på den store, ergonomiske drejeknap til højre. Den er let at betjene – også med sæbe på hænderne – og man kan vælge præcis den temperatur, man ønsker. Den tidsløst arkitektoniske form med afrundede kanter i et klart SoftCube-design skaber blikfang og danner en smuk helhed sammen med resten af Showerpipen.

Ny stråletype giver målrettet nydelse

Som hovedbruser forkæler den nye Raindance Select E 300 3jet den badende med tre stråletyper. To af stråletyperne er jævnt fordelt over hele strålefladen: Små dyser til den kraftige, oplivende Rain-stråle, der er god til at skylle shampoo ud af håret, og større dyser med luftblandere til den bløde, luftberigede RainAir-stråle. Skiftet mellem de forskellige stråletyper foregår på en revolutionær måde, for det sker ved et enkelt tryk på en knap direkte på hovedbruseren.

Den tredje og helt nye RainStream-stråle indhyller den badende i 12 enkeltstråler i fuld bredde. Modsat hidtidige vandfaldslignende stråler, der indsnævres på vej mod gulvet, snor RainStream-strålerne sig ikke sammen og er derfor lige oplivende og intensive i alle højder. Ud over at strålerne ser anderledes jævne ud, giver de også en ny, livgivende bruseoplevelse, som er helt uafhængig af den badendes højde. Denne tredje stråletype tændes og slukkes ved at trykke på en knap på termostaten. Den nye Raindance Select E 120 håndbruser med tre stråletyper fuldender bruseoplevelsen. Også her skifter man mellem stråletyperne ved at trykke på Select-knappen, der er ergonomisk placeret forrest på håndtaget.

Showerpipen findes også som 2jet-model med stråletyperne Rain og RainAir i hovedbruseren. De nye Raindance Select Showerpipes er lette at installere, fordi de blot kan monteres på de eksisterende tilslutninger, så de er et oplagt valg, når der ønskes en ukompliceret renovering af badeværelset. Alle udgaver af Showerpipen fås i en ren kromfarvet variant samt i en tofarvet model, der kombinerer skinnende krom med en frisk hvid hylde og hvide stråleflader.

Raindance Select E 300 3jet/2jet Showerpipe lanceres i sommeren 2013.

***

Hansgrohe_RD_

SelectE300_3jet_

Showerpipe_

whitechrome

Hansgrohe_RD_

SelectE300_3jet_

Showerpipe_

chrome

Hansgrohe_RD_SelectE300_3jet_ Showerpipe_ RainStream_ Ambience

Hansgrohe_RD_SelectE300_Showerpipe_whitechrome

Hansgrohe Raindance Select E 300 3jet Showerpipen kombinerer alle fordelene og teknologierne fra de forskellige nye Select-Produkter i ét system. ShowerTablet Select 300 fungerer både som intelligent brusebetjening og smuk hylde.

Copyright: Vi skal gøre opmærksom på, at vi har begrænset brugsret på disse billeder. Alle yderligere rettigheder tilhører den respektive fotograf. Derfor må billederne kun anvendes honorarfrit, hvis de entydigt og udtrykkeligt tjener præsentation eller markedsføring af ydelser, produkter eller projekter tilhørende virksomheden Hansgrohe SE og/eller et af virksomhedens mærker (Hansgrohe, Axor, Pharo og Pontos). Ønskes billederne brugt i anden sammenhæng, kræves den respektive rettighedsindehavers godkendelse, og godtgørelse efter aftale med denne.

***

Inden for Hansgrohe-gruppen er Hansgrohe premium-mærket for brusere, bad- og køkkenarmaturer. Som prisbelønnede i hele verden med talrige udmærkelser står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder mærkets succes som en af verdens førende producenter på badeværelsesområdet. Med opfindelser og teknologier som bruserstænger, forskellige stråletyper, QuickClean anti-kalk-funktionen, samt AirPower- og EcoSmart-teknologien anses Hansgrohe som innovationsførende i den internationale sanitetsbranche.

***

Find ud af mere om Hansgrohe og mærkerne Hansgrohe og Axor:

www.facebook.com/hansgrohe

www.twitter.com/hansgrohe_pr

Designleder inden for sanitetsbranchen

I den aktuelle ranking af det Internationale Forum Design (iF) af de bedste virksomheder i verden ligger Hansgrohe SE på 11. pladsen ud af cirka 2.000 virksomheder. Med 680 point overhaler Hansgrohe sågar virksomheder som Daimler, Hewlett Packard, Loewe og Porsche og topper design-hitlisten for sanitetsbranchen.

www.hansgrohe.com/design

Yderligere information og billeder i høj opløsning:

                                    Hansgrohe A/S

att.: Marketingafdelingen

Jegstrupvej 6

8361 Hasselager

Tlf.: 86 28 74 00

Fax: 86 28 74 01

www.hansgrohe.dk og www.pro.hansgrohe.dk

marketing@hansgrohe.dk

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret