Ifö giver en hjælpende hånd i badeværelset

Ifö cares er et nyt badeværelseskoncept, der hjælper danskerne med at indrette badeværelset, så det passer til de skiftende behov, der opstår i forskellige livsfaser. Støtte, komfort og nem adgang er kodeordene, der gør det muligt at blive længere i egen bolig.

Ifö cares er resultatet af 125 års erfaring

De fleste danskere foretrækker at bo i deres eget hjem så længe som muligt. Og i dag er de lidt ældre af os både friskere, sundere og gladere, end nogensinde før. Derfor sætter vi endnu mere pris på vores badeværelse – fordi vi har mere tid til at nyde livet og til at tage den lidt med ro.

Det ved man om nogen hos Ifö, danskernes foretrukne leverandør af badeværelsesindretning. Og nu har virksomheden samlet al sin erfaring fra de sidste 125 år og skabt den nye serie Ifö cares, der er målrettet de danskere, der har brug for lidt ekstra hjælp på badeværelset – enten pga. høj alder, motoriske udfordringer eller handicap.

Små ændringer gør en stor forskel

Det er tit de små ting i hverdagen, der betyder noget for livskvaliteten. Oplever man fx perioder med sygdom, eller har man nået en alder, hvor man ikke er så mobil som tidligere, kan besøgene på badeværelset blive en besværlig del af dagligdagen. Derfor er det en god ide at gennemgå badeværelset og se, hvad der kan ændres for at gøre hverdagen nemmere. Vigtigst af alt er det at indrette badeværelset med god plads til kørestol, gangstativ eller rollator. Og ellers er det ofte nok med små, men gennemtænkte forandringer: Et forhøjet toilet og armstøtter der gør det ekstra nemt at sætte og rejse sig. En robust håndvask med mulighed for at hæve den, så en kørestol kan komme ind under. En forhøjet skylle-trykknap på toilettet, der er nem at få fat i for gigtfingre. Og en bruseniche, der er lige til at gå eller køre ind i med kørestol.

Indret badeværelset til fremtiden

Ifös badeværelser er bygget til hele livet – med et design, hvor både æstetik og funktionalitet er i højsædet. Når man indretter nyt eller renoverer, er det en god ide at tænke lidt fremad. For at man ikke hele tiden skal bygge om, er Ifös produkter udformet, så de let kan tilpasses eller tilføjes elementer på en harmonisk måde. På den måde bliver det nemt hele tiden at supplere med specialløsninger, hvis tiden kræver nye hjælpemidler. Alt sammen i kvalitetsmaterialer og i Ifös velkendte skandinaviske design.

Se mere på www.ifo.dk.

5 ting der gør hverdagen lidt lettere

1. Et større, gerne kvadratisk, badeværelse med plads til rollator eller kørestol.
2. Et plant gulv uden forhindringer.
3. En rummelig bruseløsning, hvor dørene kan åbnes helt.
4. Et forhøjet toilet med armstøtter.
5. En håndvask med god afsætningsplads og betjeningsvenligt armatur.

21.09.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Ifö service film – en visuel hjælp til korrekt montering og vedligeholdelse

12.05.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Innovation når det er bedst, kan ofte ikke ses

06.03.2014Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Knud Holscher har vundet red dot prisen 2 gange med Ifös produkter

19.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Badeværelser på børnenes præmisser

18.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Skift til mindre toiletskyl og spar vand og penge

17.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Nye akrylbadekar kan monteres i de fleste badeværelser