Individuel brusenydelse med et tryk på en knap

Efter ti års succes med Raindance udvikler Hansgrohe endnu engang bruseop-levelsen med de nye Raindance Select håndbrusere

Hasselager, april 2013. For præcis ti år siden revolutionerede Hansgrohe (www.hansgrohe.dk) bruseoplevelsen med ”Raindance”. Håndbruserne med de sto-re stråleskiver blev en sand succes, fordi de forkæler den badende med AirPower. Bad- og sanitetsspecialisten har selv opfundet teknologien, der blander luft i vandet og forvandler strålerne til en blød bruseregn. Men Hansgrohe er kun Hansgrohe, fordi opfinderne fra Schwarzwald konstant videreudvikler bruseoplevelsen sammen med samarbejdspartnerne fra Phoenix Design. Med Hansgrohe Select-teknologien sætter de nye Raindance-brusere standarden på flere felter: Betjeningskomforten og brugervenligheden er i top, ligesom den individuelle bruseoplevelse og det flotte design.

Det tilpassede brusebad er kun et fingertryk væk
”Vores erfaring har sammen med tilbagemeldinger fra kunder og testbadere i vores Showerlab vist, at folk kan inddeles i forskellige brusetyper. Deres individuelle be-hov og præferencer har vi omsat til forskellige stråletyper, så der er mulighed for stor variation under bruseren”, fortæller Jan Heisterhagen, Product Manager hos Hans-grohe. ”Vi har ikke kun haft fokus på at give vores kunder større variation, men også på at gøre det bekvemt at skifte mellem de forskellige muligheder.”

I hverdagen er det blevet helt naturligt at styre forskellige ting ved at trykke på knap-per – det gælder f.eks. lyskontakter og musetaster. Med de nye Raindance Select-håndbrusere styrer man også sin personlige bruseoplevelse med et enkelt klik. I ste-det for at dreje på et håndtag eller en ring, kan man nu vælge stråletype med et tryk på Select-knappen, som er placeret ergonomisk korrekt forrest på håndtaget. De nye Raindance Select-håndbrusere kombinerer for første gang to stråleskiveteknologier i en og samme håndbruser: store dyser med luftblandere til den bløde RainAir-stråle og små dyser til den kraftige Rain-stråle. Derudover er der som tredje mulighed en opkvikkende massagestråle. Hansgrohes stråleeksperter er dermed kommet frem til en løsning, der passer optimalt til alle brusetyper.

Vand kærtegner, skyller shampoo ud uden problemer eller masserer
”Børn synes ofte, at en blød stråle er mest behagelig. Kvinder med langt hår har brug for en kraftig stråle for at skylle shampooen ud. Og mange kunne godt tænke sig begge dele – om morgenen den kraftige regnnydelse og om aftenen de bløde, afslappende stråler. Vores tanke: En bruser skal kunne begge dele. De nye Rain-dance Select-håndbrusere kan derfor stille alle brusetyper tilfreds”, siger Jan Hei-sterhagen. Nydelsesbrusere foretrækker at slappe af under en blid, varm bruseregn. Den overdådigt bløde RainAir-stråle passer bedst til dem. Opfriskning og tidsbespa-relse er målene for den effektive brusetype: Den kraftige Rain-stråle giver energi og skyller samtidig shampoo og sæbe væk fra hår og hud på en effektiv måde. For vel-værebruseren skal strålen være intens og nå helt ind under huden. Her er Whirl-strålen perfekt, for den masserer og vasker alle spændinger væk.

Vælg design, størrelse, farve og forbrug individuelt
Også på designfronten er der med Raindance Select-håndbruserne mulighed for at træffe individuelle valg. Sammen med Phoenix Design har Hansgrohe udviklet to designretninger: E og S. Håndbruserne Raindance Select E 120 og E 150 har en tidssvarende SoftCube-form med harmonisk afrundede hjørner. Den runde Rain-dance designklassiker har Hansgrohe også forenet med Select-teknologien. Resul-tatet er den nye Raindance Select S 120 håndbruser i en enkel, tidsløs geometrisk form og minimalistisk S-design.

Uanset om man vælger den store eller den mindre model i E- eller S-design, er alle Raindance Select-håndbrusere ergonomisk udformede og lette at kombinere med andre produkter. Udover en ren kromoverflade fås håndbruserne også i et hvid/krom-look med hvid stråleskive og kromstrålende kabinet. Når det kommer til vand- og energiforbrug, har man ligeledes mulighed for at træffe et valg: Alle model-ler fås med Hansgrohe EcoSmart-teknologi (www.pro.hansgrohe.dk/ecosmart), som reducerer vandforbruget med op til 40 procent uden at gå på kompromis med komfor-ten. Derudover fås Raindance Select håndbruserne i sæt med en passende bruses-tang.

Raindance Select E 120 forhandles nu, mens Raindance Select E 150 og S 120 lanceres i sommeren 2013.

***
Inden for Hansgrohe-gruppen er Hansgrohe premium-mærket for brusere, bad- og køkkenarmaturer. Som prisbelønnede i hele verden med talrige udmærkelser står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder mærkets succes som en af verdens førende producenter på badeværelsesområdet. Med opfindelser og teknologier som bruserstænger, forskellige stråletyper, QuickClean anti-kalk-funktionen, samt AirPower- og EcoSmart-teknologien anses Hansgrohe som innovationsførende i den internationale sanitetsbranche.

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret