Intelligent lysstyring med høj sikkerhedsfaktor: DEFENSOR fra ESYLUX

Med udendørs bevægelsessensorer samt skumringsrelæer i serien DEFENSOR, tilbyder ESYLUX endnu en komplet løsning indenfor intelligent lysstyring.

DEFENSOR sensor fra ESYLUX.

Tidspunktsafhængige driftstilstande, intelligent hærværks- og sabotagebeskyttelse, retningsafhængige efterløbstider, høj overspændingsbeskyttelse samt kodeordsbeskyttet konfigurering er blot nogle af fordelene ved denne serie.

En sensorbaseret styring af udendørs belysning forbedrer ikke kun energieffektiviteten og komforten, men øger også sikkerheden omkring bygningen. Dette aspekt er i fokus med de udendørs bevægelsessensorer og skumringsrelæer i den nye serie DEFENSOR fra ESYLUX.

Fleksibel styring med tidspunktsafhængige driftstilstande

Bevægelsessensorerne fås med detekteringsvinkler på 280°, 230° eller 200°. 280°- og 230°-varianterne er udstyret med et internt ur, der gør det muligt at afvige fra den indstillede standarddriftstilstand i to tidsrum inden for et interval på 24 timer. I den forbindelse kan man vælge mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk tilstand, skumringsrelætilstand og en målrettet tænding og slukning af belysningen. Dette giver en høj styringsfleksibilitet og alt efter anvendelsen også en større sikkerhed eller energieffektivitet.

Beskyttelse mod hærværk og sabotage samt individuelle efterløbstider
280°- og 230°-varianterne, hvis drejelige sensorhoved giver mulighed for loftsmontering efter behov, er desuden udstyret med en intelligent beskyttelse mod hærværk og sabotage: Hvis sensorhovedet bliver slået af, aktiverer det lyset konstant – og gerningsmænd står oplyst. Desuden registrerer det, om nogen går forbi fra højre eller venstre eller bevæger sig under det og i den forbindelse betræder eller forlader underkrybningssikringen. Til hver af disse fire retninger kan der indstilles en individuel efterløbstid, hvilket forbedrer sikkerheden eller energieffektiviteten endnu mere.

Hele DEFENSOR-serien har øgede beskyttelsesforanstaltninger: En personlig adgangskode forhindrer uautoriseret konfigurering, slagfastheden er IK07, beskyttelsesklassen er IP55, overspændingsbeskyttelsen overgår de normative minimumskrav med 100 %. Med den integrerede afbryderindgang kan brugeren i bygningen til enhver tid også tænde lyset manuelt for at tjekke gennem vinduet, om alt er i orden. En nulgennemgangskontakt beskytter relæet under styringen af LED-lamperne.

Skumringsrelæ med tidspunktsafhængige driftstilstande

To skumringsrelæer gør serien komplet. I overensstemmelse med navnet tænder de belysningen, når det bliver mørkt, og slukker den igen, når der næste morgen er tilstrækkeligt dagslys. Derudover har T-varianten (T=Time Functions, tidsfunktioner) et internt ur og to tidsrum, hvor lyset også kan tændes/slukkes afhængigt af dagslyset – for eksempel til reduktion af natlig lysforurening.

Alle apparater i serien er driftsklare med det samme med fabriksindstillingerne. For at forhindre uvedkommende manipulation er indstillingselementer på huset bevidst udeladt. Den enkle tilpasning af parametrene lykkes i stedet via ESY Pen og ESY-app. Blandt andet kan detekteringsfølsomheden af 280°- og 230°-varianterne i flere zoner ændres individuelt i appen. Desuden kan konfigureringen med ESY Pen og ESY-app gemmes, hentes og overføres mobilt til produkter af samme type (kloning). En PDF-rapport muliggør projektdokumentationen.

Om ESYLUX – Performance for Simplicity

ESYLUX udvikler, fremstiller og driver intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og i sundhedsvæsenet. Det enkelte menneskes ønsker og behov står i centrum, og virksomheden lægger særlig vægt på en nem anvendelse af sine produktløsninger. El-Grossister, el-installationsfirmaer, Rådgivere samt arkitekter har som kunder og partnere tillid til vores mere end 50 år lange markedserfaring og til den personlige, faglige rådgivning, som vores ESYLUX-eksperter giver. Med forskning, udvikling og produktion på den tyske adresse i Ahrensburg lever ESYLUX desuden op til de højeste kvalitetskrav. Vi distribuerer globalt: ESYLUX samarbejder med erfarne handelsvirksomheder og har et stort antal datterselskaber i Europa, Asien og Oceanien.

Se flere oplysninger på www.esylux.dk

Mere fra...

12.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

En hurtig måde at forbedre energieffektiviteten på: Tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i BASIC EXPRESS-serien

11.04.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Tidsafhængig belysningsstyring på tværs af rum: DALI-2 COMPACT APC20-tilstedeværelsessensor

16.02.2024ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Kompleksitet gjort enkelt: Intelligent automatisering og belysning fra ESYLUX på Light + Building 2024

27.06.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Sorte sensorer for et moderne look

23.05.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

DALI-2 trykknapper fra ESYLUX - En intuitiv måde at overstyre intelligent automatisering på

17.02.2023ESYLUX Danmark APS

Sponseret

Funktionelt design, svævende lys - SVENJA loftslamper fra ESYLUX