Johnny Øland er ny formand for Dansk Ventilation

Med valget af Johnny Øland som ny formand i Dansk Ventilation kommer der øget fokus på markedsbehov og udbredelse af viden i brancheforeningens arbejde. Den nye formand vil gøre vigtigheden af ventilation forståeligt for danskerne.

Direktør i Øland Ventilation Johnny Øland kan nu også skrive formand for Dansk Ventilation på visitkortet..

Dansk Ventilation har fået ny formand. Ny mand i spidsen for brancheforeningen er administrerende direktør i ventilationsvirksomheden Øland, Johnny Øland.

Johnny Øland er kendt som en aktiv og dygtig forretningsmand, som forstår at aflæse markedets behov. I sin rolle som formand for Dansk Ventilation vil han arbejde for, at foreningen bliver endnu mere synlig i indeklimadebatten samt skabe forståelse for de vigtige kompetencer, som medlemmerne har på dette felt.

”Dansk Ventilation har gennem de seneste 9 år opbygget en stærk position i myndighedsverdenen, og vi har gjort vores indflydelse gældende i forbindelse med lovarbejde og nye byggeregler. Den position skal vi fastholde, men vi skal samtidig også være dygtigere til at høste frugten af dette arbejde. I takt med at energibesparelser og indeklima rykker højere og højere op på erhvervslivets og boligejernes agenda, skal vi som brancheforening hjælpe vores medlemmer med at udnytte de nye markedsmuligheder bedst muligt”, siger Johnny Øland, formand for Dansk Ventilation.

Mindre fokus på teknikken
”Vi skal bl.a. se på, hvordan vi kan hjælpe virksomheder og boligejere med at finansiere ventilationsløsninger. Og vi skal udbrede viden om sammenhængen mellem ventilation, indeklima og energiudgifter. Det nemmeste er i virkeligheden at sætte et ventilationsanlæg op. Den store udfordring består i at få fru Hansen til at bruge anlægget korrekt. Her har vi som branche nok været for fokuseret på teknikken, og vi har en stor opgave i at gøre vores sprog forståeligt. Som brancheforening skal vi klæde vores medlemmer bedre på til at varetage den opgave, siger Johnny Øland.

Læs også: Manglende samarbejde forringer indeklimaet

Dansk Ventilation blev etableret i 2004, og allerede fra begyndelsen har Johnny Øland, været medlem af bestyrelsen. Dansk Ventilation arbejder med oplysningskampagner på politisk plan både i Danmark og EU og fungerer som bindeled mellem indeklimaforskningen og medlemmerne.

Dan Stjernegaard, der har været formand for Dansk Ventilation de seneste ni år, har selv trukket sig fra posten, da han tidligere i år blev afskediget som administrerende direktør i Lindab.

Læs også: Lindab fyrer mangeårig direktør

-LA

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

30.05.2024Installator.dk

Sensor-projekt skal vise vejen til bedre ventilation i institutioner og skoler

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

14.05.2024Genvex

Sponseret

Genvex tilbyder flere serviceydelser

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning