Lemvigh-Müller vinder over AO Johansen

Da E-handelsprisen blev uddelt i sidste uge var både Brødrene AO Johansen(AO) og Lemvigh-Müller nomineret i kategorien ”B2B”. Lemvigh-Müller trak det længste strå.

I sidste uge uddelte Foreningen for Distance og Internethandel(FDIH) priser i ti kategorier til de danske virksomheder, der er længst fremme i skoene med E-handel.

I kategorien ”B2B” var der hård duel mellem to af sværvægterne i el- og vvs-branchen, da både Lemvigh-Müller og AO var nomineret til prisen sammen med online modeforretningen miinto.dk.

Det blev Lemvigh-Müller, der snuppede prisen og håneretten, blandt andet fordi storgrossisten, ifølge dommerpanelet, ”leverer lige det ekstra, der adskiller dem fra konkurrenterne, når det gælder B2B-kategorien.”

Læs også: Grossister konkurrerer på mobil-applikationer

”Uanset om man er en svend, der skal bestille med mobilen på byggepladsen eller mesteren ved pc'en på kontoret, så er der en løsning fra Lemvigh-Müller,” lyder det blandt andet i begrundelsen for valget af Lemvigh-Müller.

Brødrene AO Johansen(AO) vandt i kategorien "mobil e-handel og services", da der blev uddelt E-handelspriser i sidste uge. Men i kategorien "B2B" måtte AO se sig slået af grossist-konkurrenten Lemvigh Müller..

AO vandt også
Formentlig er nederlaget til at bære for AO, for virksomheden var nemlig også nomineret i kategorien ”mobil e-handel og services”. Her blev det til sejr foran 4x35 og Superbest.

”AO Johansens app er med til at sikre endnu hurtigere levering end det sædvanlige, og uanset hvor kunden står henne i marken, så kan bestillingen afhentes i nærmeste butik inden for én time eller blive leveret direkte til adressen næste morgen,” lyder en del af begrundelsen for, at AO fik prisen.

Højt niveau
Installatør Horisont talte med AOs udviklingschef, Søren Thingholm Jensen, om E-handelspriserne under El & Teknik-messen tidligere på måneden. Ved den lejlighed glædende han sig over, at både Lemvigh-Müller og AO på det tidspunkt var blevet nomineret.

”Jeg synes, det er super-flot at el- og vvs-branchen er så godt repræsenteret ved prisuddelingen, når man tænker på, at det er alle virksomheder i Danmark, der kan deltage i konkurrencen om priserne,” sagde Søren Thingholm Jensen.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

10.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Kalder ALLE netværksinstallatører!

10.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle