Minimalisme og guldfarve populær på badeværelset

GROHE, der er verdens førende producent af sanitetsprodukter, løfter nu sløret for de største badeværelsestendenser i 2023. Uanset boligtype kan tendenserne bruges til at skabe drømmebadeværelset med fokus på funktionalitet og æstetik efter enhver smag.

GROHE, der er verdens førende producent af sanitetsprodukter, løfter nu sløret for de største badeværelsestendenser i 2023. Uanset boligtype kan tendenserne bruges til at skabe drømmebadeværelset med fokus på funktionalitet og æstetik efter enhver smag. Minimalisme og guldfarver er fortsat populært. Foto: Grohe..

I 2022 har danskerne indhentet historisk få lånetilbud til boligkøb. Det kan skyldes det seneste års inflation og rentestigninger, og have resulteret i, at flere ønsker forandringer i deres nuværende hjem.

Flere badeværelsestendenser ser ud til at gå igen i 2023, når danskerne går i gang med renoveringen af badeværelset. Andre er blevet mere modige og kaster sig ud i en mere industriel indretningsstil.

1. Minimalistiske badeværelser hitter
En af de største tendenser er fortsat det minimalistiske badeværelse, der fremstår enkelt og med rene linjer. Dette kan opnås ved hjælp af lyst og afdæmpet inventar sat sammen med sanitet af simpelt og elegant design.

2. Guldfarven fortsætter
Guld- og messingfarvet sanitet er fortsat højt prioriteret i danskernes renovering af badeværelset. Det skaber nemlig et luksuriøst badeværelse, der kan give følelsen af at være på hotel og komme helt ned i tempo.

Læs også: Højere mindsteløn og nyt lønloft på vvs-området

3. Den modige tendens
Den modige dansker kommer i 2023 til at renovere sit badeværelse efter en mere industriel indretning. Det er en tendens, vi har set i køkkenet i nogle år, men nu ser det ud til, at flere også tager stilen med ind på badeværelset.

4. Naturen flytter ind
Vi har set det før, og det vil vi også gøre i 2023. Det naturinspirerede badeværelse, der tager naturen med på badeværelset kan opnås gennem naturlige materialer som træ, sten og keramik. På dette badeværelse vil indretningen også være præget af grønne planter og naturens rolige farver på væggene.

5. Smarte løsninger
Sidst men ikke mindst hitter det teknologiske badeværelse, hvor smarte løsninger gør badeværelset mere praktisk og komfortabelt. Dette kan opnås ved hjælp af berøringsfri armaturer, der gør håndvasken mere hygiejnisk.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle