Nordjysk el-entreprenør med nyt millionoverskud

Større bolig- og erhvervsprojekter, fortrinsvist på Sjælland, sikrede Steen Jørgensen El-installation A/S et resultat på 3,7 millioner kroner før skat i regnskabsåret 2022. Samtidig giver en voksende ordrebog forventninger om fortsat fremgang i virksomheden, som for nylig fik ny ejerkreds.

Større bolig- og erhvervsprojekter, fortrinsvist på Sjælland, sikrede Steen Jørgensen El-installation A/S et resultat på 3,7 millioner kroner før skat i regnskabsåret 2022. Samtidig giver en voksende ordrebog forventninger om fortsat fremgang i virksomheden, som for nylig fik ny ejerkreds. Foto: 123rf.com..

Et glidende generationsskifte fik tidligere i år sin afslutning, da de hidtidige medejere, administrerende direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson, overtog det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S og flyttede virksomheden fra Skagen til Frederikshavn.

Nu har den nordjyske el-entreprenør offentliggjort sit 2022-regnskab med et overskud på 3,7 millioner kroner før skat mod 4,4 millioner kroner året før. Trods en mindre tilbagegang er det et resultat, som er meget tilfredsstillende for de to ejere:

”Vi har i 2022 brugt mange kræfter på at gennemføre den sidste del af generationsskiftet i virksomheden. Samtidig fik vi, og branchen som helhed, en svær afslutning på året, da markedet tog en opbremsning efter en periode med store rentestigninger. Set i dét lys er vi meget tilfredse med, at vi har formået at komme ud med et resultat, som er en anelse bedre end det, vi budgetterede med”, siger administrerende direktør Michael Saxtoft.

Tilfredsheden styrkes yderligere af, at Steen Jørgensen El-Installation er kommet godt fra start i det nye regnskabsår, hvor værdien af opgaver til produktion i 2023 nu overstiger den budgetterede omsætning for året som helhed.

Blandt de største igangværende projekter er el-entreprisen på Molestien i Københavns Sydhavn med over 600 boliger, som udføres for Sjælsø Management, samt Eilersminde Plejehjem på Ruten i Tingbjerg, hvor Innovater er delegeret bygherre. Her har Steen Jørgensen El-Installation været med til at holde projektet på sporet, efter konkurser hos både entreprenør og elinstallatør satte byggeriet af plejehjemmet på standby kort efter byggestart.

Læs også: Nye stærke kræfter til Norlys’ ladeforretning

Trods inflation, rentestigninger og en generelt nedadgående tendens i projektmarkedet ser Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson positive tendenser i udviklingen. Steen Jørgensen El-Installation har en række spændende projekter i pipeline, heriblandt flere entrepriser til tocifrede millionbeløb, og det giver forventninger om vækst i de kommende år. Samtidig hviler virksomheden på et solidt økonomisk fundament og kan igen i år fremvise en AAA-kreditvurdering.

”Vi er lige nu i gang med en omfattende strategiproces, der skal sætte rammerne for den fremtidige udvikling af virksomheden. Potentialet er stort, men vi er samtidig meget bevidste om, at væksten skal ske i et tempo, hvor vi ikke sætter den eksisterende forretning over styr”, understreger Michael Saxtoft.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

14.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE BILLEDERNE] Første dag på El & Teknik’24 var rekord-dag! Hvad blev der talt om?

14.05.2024Installator.dk

El & Teknik ´24 skudt i gang

14.05.2024Installator.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

14.05.2024Installator.dk

Energisektoren er stor aftager af nyuddannede

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde