Ny 360-graders video-konferenceløsning forenkler hybride møder

Panasonic PressIT360-videokonferenceløsning giver medarbejderne frihed til at mødes og samarbejde hvor som helst og uden problemer.

Foto: Panasonic.

Med henblik på at støtte nye måder at samarbejde på både hjemme og på kontoret præsenterer Panasonic en revolutionerende ny 360-graders videokonferenceløsning, der er designet til at gøre hybridmøder mindre stressende.

Panasonic PressIT360 er intuitiv at bruge og kan nemt tilsluttes til en PC med blot et USB Type-C-kabel og leverer fantastiske billeder i høj opløsning og klar lyd. Løsningen supplerer Panasonic PressIT-familien, hvor Panasonic PressIT Wireless Presentation System allerede er populær til samarbejde ved møder.

Alle har oplevet, hvor besværligt og trættende det kan være at deltage i møder ansigt til ansigt, når man har fjernforbindelse. Deltagere, der ikke er fysisk til stede i lokalet, har svært ved opnå den samme opmærksomhed fra gruppen. PressIT360-mødekameraet løser disse problemer og fjerner barrieren mellem online- og face-to-face-møder uden at gå på kompromis med lyd- eller billedkvalitet ved at udnytte Panasonics unikke ProAV-erfaring inden for kamera-, mikrofon- og højttalerteknologi.

PressIT360 har alle de nødvendige elementer til enkle hybridvideomøder, herunder fire integrerede kameraer med en opløsning på 2560×1440, der giver et 360-graders horisontalt overblik over lokalet, samt syv mikrofoner og lyd med Panasonics unikke genkendelsesteknologi, der sikrer, at taleren altid er med i billedet.

PressIT360 bringer billedet af taleren ud til hele mødegruppen ved at vise et indrammet nærbillede af personen. Det betyder, at selv fjerntliggende deltagere tydeligt kan se talerens udtryk og gestikulationer - hvilket giver en langt mere naturlig og effektiv mødeoplevelse.

På et skrivebord eller i et mødelokale kan systemet registrere højttalere på op til 5 meters afstand og har en funktion, der kompenserer for ekko, støj og ændringer i lydstyrken, så det automatisk tilpasser lydkvaliteten, uanset om højttaleren er langt væk eller er i lokalet.

For at gøre installationen og brugen nemmere overføres video, lyd og strøm til PC'en via et enkelt USB Type-C-kabel. Lydstyrken og op til 5 videotilstande kan styres med knapperne på enhedens bund. Det er intuitivt at bruge enheden takket være den status, der vises på en farvet LED-ring.

Det slanke design (bredde uden fod er 63,4 mm og højde 285 mm) gør det nemt at bære enheden rundt på kontoret med én hånd. Den kan også nemt fastgøres til en stander eller installeres permanent på et skrivebord med en Kensington-lås.

"Med kolleger, der arbejder stadig mere eksternt, er det vigtigere end nogensinde før at kunne samle folk i et realistisk mødemiljø. Denne hybridmødeløsning fra Panasonic giver dig frihed til at skabe og samarbejde effektivt - uanset hvor du er", forklarer Vanessa Lovric, europæisk produktchef for Panasonic Visual Solutions.

PressIT360 vil være tilgængelig fra juli 2022. For yderligere oplysninger, besøg: https://business.panasonic.dk/visual-system/PressIT360-camera-speakerphone-360-degrees

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme