Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

Stor berøringsnøjagtighed, nem og kompromisløs håndtering og seks skærmstørrelser til enhver anvendelse.

For at imødekomme det voksende behov for intuitiv brug af direkte samarbejdsteknologier udvider Panasonic Connect Europe i dag sit sortiment af 4K-touchskærme med introduktionen af EQ2-PCAP-serien. Med seks skærmmuligheder, der spænder fra 43-86 tommer, gør disse førsteklasses interaktive multi-touch professionelle skærme med kapacitiv berøringsteknologi det enkelt og produktivt at samarbejde på møder, brainstormsessioner og i klasseværelser. Den nye serie supplerer det eksisterende, omfattende udvalg af Panasonic InGlass og infrarøde touchskærme, hvilket sikrer, at der er en passende touchskærms-løsning til ethvert krav og budget.

Utrolig berøringspræcision
Den nye EQ2-PCAP-serie leverer utrolig berøringsnøjagtighed med op til 10-punkts multitouch-funktion både med og uden handsker. Kombineret med 500cd/m2 lysstyrke og antirefleksbehandling for 4K-visning med høj synlighed er disse enheder perfekt designet til inspirerende gruppearbejde. Indhold kan nemt vises i stående eller liggende tilstand med en 20-graders hældningsvinkel, hvilket giver frihed til at præsentere information, som du ønsker. Uanset om skærmen bruges i mødelokaler, klasseværelser eller til enhver form for skiltningsapplikation, er displayet designet til 18 timers kontinuerlig drift, og det rammeløse design gør det meget nemt at tørre støv, snavs og bakterier væk fra skærmoverfladen.

Alsidige tilslutninger
For optimal fleksibilitet med tilslutningsmuligheder og et rent look uden tilkoblingsbokset eller kabler er EQ2-PCAP-serien udstyret med en Intel® SDM-specifikationssporet, der understøtter applikationer såsom trådløse præsentationssystemer og digital skiltning og transmission ved hjælp af et terminalkort.

USB-enheder kan tilsluttes skærmen via et USB Type A-kabel og styres ved hjælp af en PC, der er tilsluttet EQ2-PCAP via USB Type C-porten. Denne funktionalitet er ideel til en enkel og hurtig start på videokonferencer. Hvis et kamera eller en højttalertelefon er permanent tilsluttet skærmen i et konferencelokale, kan en bruger bare tilslutte sin PC og straks styre alle enheder for at starte mødet.

Serien er udstyret med HDMITM (x 3), PC og USB Type C-videoindgange. LAN eller seriel kontrol er mulig, og samtidig kontrol og batchstyring kan udføres via netværket. Skærmene understøtter LAN-kontrol med AMX eller Crestron ConnectedTM.Serien understøtter også skærmoverførsel, som gør det muligt for en PC at streame indhold til op til 64 skærme, der er forbundet med et kablet LAN.

Panasonic EQ2-PCAP-serien vil være tilgængelig 1. kvartal af 2023. For mere information, besøg: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/eq2-pcap-series

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme