Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme

Panasonic SQ2H-serien udmærker sig ved lysstyrke, pålidelighed og systemskalerbarhed

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter professionelle og lysstærke forretningsskærme i premiumklassen har Panasonic Connect Europe annonceret sin seneste generation af 4K UHD LCD-skærme – SQ2H-serien. Disse pålidelige 24/7-skærme fås i syv skærmstørrelser, fra 43-98 tommer, og er ideelle til bestyrelseslokaler, møde- og undervisningslokaler samt til digital skiltning i butikker og offentlige informationsområder.

Exceptionelle niveauer af billedkvalitet og synlighed
4K-panelet med høj opløsning (3840 x 2160 pixels), der tilbyder fire gange flere pixels end Full HD, leverer realistiske og detaljerede billeder med en høj lysstyrke på 700 cd/m2 , der vil stå klart i lyse omgivelser som entréer, lobbyer eller stærkt oplyste mødelokaler. En antirefleksbehandling på 25% reducerer refleksionen af omgivende lys og forbedrer synligheden i alle miljøer betydeligt.

Fleksibel installation til forskellige anvendelser
Skærmene fås i størrelser, der er egnede til alt fra små mødelokaler til konferencelokaler med mange mennesker. De kan også bruges vertikalt. Muligheden for at kunne vippe 20 grader fremad og bagud gør dem velegnede til installation på forskellige steder.

Indbygget skalerbarhed
For ultimativ fleksibilitet og skalerbarhed er SQ2H-serien udstyret med Intel Smart Display Module (Intel®® SDM) -slot som standard til en lang række anvendelser. For eksempel anvendelser som digital skiltning og transmission ved hjælp af en indbygget PC, terminalkort eller et trådløst præsentationssystem. Skærmene er også udstyret med USB-medieafspilning af 4K-indhold og kan fungere i selvstændig tilstand i forbindelse med digital skiltning af høj kvalitet.

SQ2H-serien er udstyret med forskellige grænseflader såsom HDMITM in (x3), DIGITAL OUT (HDMITM Type A x1), PC in (Mini D-sub x1), USB Type A (x2) og USB Type C (x1), kompatibel med DisplayPort Alternate-tilstand og strømforsyning på op til 60W. Hver hovedenhed har 20W indbyggede højttalere (10W + 10W), hvilket fjerner behovet for eksterne højttalere til lydindhold og gør det muligt at installere skærmene i små rum.

SQ2H-serien vil være tilgængelig fra december 2023 og vil slutte sig i et bredt udvalg af 4K UHD LCD-skærme til erhverv, uddannelse og digital skiltning. For mere information, besøg her.

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme