Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

Udstyret til endnu større og mere kompleks produktion med større effekt, redundans, input og output – og mere støjsvage end nogensinde.

Panasonic Connect Europe annoncerede i dag den næste generation af deres avancerede liveproduktions-platform, KAIROS, og gav en avanceret forhåndsvisning til besøgende på ISE 2023 i Barcelona, Spanien. Den nye udgivelse udvider Kairos-økosystemet med to nye kraftfulde og støjsvage Core-mainframes udvider platformens innovative GPU-behandling til at understøtte større og mere komplekse produktioner og gøre det muligt at levere rigt indhold til flere større skærme end nogensinde før.

KAIROS er ideel til produktioner, der spænder fra broadcaststudier til fjernproduktion og streaming af live sports- og koncertbegivenheder, og virtualiserer traditionelle switcher-funktioner, der eliminerer mange ældre switcher-hardwarebegrænsninger med innovativ CPU/GPU-arkitektur og bruger en Agile I/O-funktion i flere formater til at fjerne en-til-en-inputbegrænsningerne i SDI-switchere.

Det nuværende indgangsniveau KC100 leverer en mere fleksibel platform til at understøtte produktioner, der kan bruge en 3ME-broadcast-uswitcher, og KC1000 fordobler behandlingskapaciteten til større og mere komplekse skærme. De seneste versioner, der blev annonceret i dag, tilføjer to nye KAIROS Core mainframes, AT-KC200 og AT-KC2000.

Den nye KC200 udvider tilslutningsmulighederne og processorkraften ud over KC100, og KC2000 tilbyder den hidtil største kapacitet ved at fordoble KC1000 for antal kilder og udgange, hvilket øger processor-ydeevnen med mindst 30% og medieafspillerkapaciteten med 500% til i alt 900 GB.

Det nye 4RU-chassis til begge modeller har høj luftstrøm ved lavere blæserhastighed, hvilket reducerer støjen betydeligt og gør det muligt at placere platformen, hvor tingene sker. KAIROS-platformen har indbygget understøttelse for overgangen til IP- og cloud-arbejdsgange med samtidig SDI-, ST 2110- og streaming-understøttelse. ST 2110-understøttelse strømliner forbindelsen til Panasonics nyeste ST 2110-kompatible kameraer, AW-UE160 PTZ og AK-PLV100GJ Cinelive-studiekameraet, perfekt til multikamera-produktioner.

Begge nye Cores vil være tilgængelige i 2023, og den tilhørende nye software vil levere mange nye funktioner og øget funktionalitet, herunder forbedret lydunderstøttelse, 3. parts alliance-integration, dybere systemlog-understøttelse og GUI-driftsforbedringer.

"Den seneste generation løfter KAIROS til et nyt niveau og understreger yderligere vores forpligtelse til at fortsætte med at udvide seriens brede vifte af funktionalitet til gavn for vores broadcast- og mediebrugere samt leje- og scenebranchen med fremskridt som mere lydsvag drift," sagde Andre Meterian, direktør for professionelle videosystemer for Panasonic Connect Europe. "KAIROS er den ideelle løsning for dem, der ønsker at flytte til en næste generations IT/IP-platform for ubegrænset produktionskreativitet, uanset format eller indholdsdestination."

De nye introduktioner bygger på andre nylige KAIROS-økosystem-udvidelser, såsom KAIROS Compact Control, der giver nem kontrol over produktion til flere scener/flere udgange med 12XPT-drift, styring af Ross XPression-grafik og udgivelse af nye KAIROS-softwaremoduler.

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme