Ny fiks maskine fra Dremel

Stærkt multiværktøj klarer de fleste opgaver i en ruf

Når du i løbet af efteråret skal give huset en hånd eller skal i gang med diverse gør det selv-projekter, er et multiværktøj en god ven på grund af dets alsidighed og pålidelighed. Med den nye Dremel 4200 kan du både skære, slibe, fræse, gravere og polere. Og det hele klares i en håndevending takket være masser af motorkraft og et helt unikt system til hurtigt skift af tilbehør.
 
Let skift af tilbehør: Træk, sæt i, slip
Dremel 4200 er det første multiværktøj udstyret med det smarte ”EZ Change keyless system”, der gør det både lettere, hurtigere og mere intuitivt at skifte tilbehør. Du skal blot trække de to blå greb på værktøjets front tilbage samtidigt, skifte tilbehøret og så give slip på grebene, så sidder tilbehøret sikkert fast. Det nøglefrie EZ-system er kompatibelt med næsten alle 100 Dremel-tilbehørsdele, og derfor er brugsmulighederne med værktøjet stort set ubegrænsede.

Kraft og præcision
Dremel 4200 har en effektiv 175 W-motor med elektronisk feedback, som sikrer automatisk øget moment og ydelse, når opgaven kræver det. Selv til krævende opgaver som at skære i metalprofiler eller fliser kan multiværktøjet følge med. Værktøjet vejer 570 gram og sidder komfortabelt og sikkert i din hånd, ligesom softgrebet sikrer den rette brug og balance.

Derudover har Dremel 4200 fuld præcisionskontrol, idet hastigheden løbende kan justeres fra 5.000-33.000 omdrejninger i minuttet. På den måde tilpasser værktøjet sig til forskellige materialer såsom glas, træ eller metal. Til værktøjet hører også udskiftelige kulbørster og en ophængskrog.

75 forskellige tilbehørsdele
Dremel 4200 forhandles hos byggemarkeder landet over fra september 2013 til en vejledende udsalgspris på 1399 kr. Dremel 4200 leveres med en robust opbevaringskasse, en formingsplatform, en linje- og cirkelskærer, et multifunktionsskæresæt og en beskyttelsesskærm. Dertil kommer 75 høj kvalitets Dremel-tilbehørsdele såsom forskellige slibe- og skæreskiver, slibebånd og et EZ SpeedClic-spindel. 

Billeder i høj opløsning kan downloades her: www.holm.dk/dremel4200

For yderligere information, kontakt venligst:
Mette L. Kjærgaard, Holm Kommunikation A/S, 33 93 23 33, mlk@holm.dk
Bosch kundeservice: 44 89 84 10, www.bosch.dk

Dremel blev grundlagt i 1932 af A. J. Dremel, der introducerede verdens første multiværktøj. I dag er virksomheden dedikeret til at udvikle og producere roterende værktøjer med høj hastighed og af høj kvalitet til forbrugere, der interesserer sig for gør-det-selv-aktiviteter og kreative hobbyer. Dremels værktøj kan bruges til bl.a. inden- og udendørs vedligeholdelse af hjemmet, restaurering af autoudstyr, træarbejde, modelbygning og mange kreative projekter som smykkearbejde og dekorationer. Dremels primære produkter er multiværktøjer, der er udstyret med en særlig højhastighedsmotor, der kan køre et system, der fungerer med over 150 forskellige typer af Dremels tilbehør. Over årene har Dremel lanceret flere brugervenlige produkter, fx limpistoler, graveringspenne, skruestik og arbejdsborde. Dremels produkter gør det lettere at udføre detaljerede og komplicerede opgaver forbundet med en masse forskellige hobbyprojekter.

Dremel er en del af Bosch Gruppen, repræsenteret i omkring 50 lande verden over.
For yderligere information, se www.dremeleurope.com.

05.08.2022Robert Bosch A/S

Sponseret

Systemet fra Bosch forhindrer indbrud og sikrer besparelser og nye funktioner – på langdistance

26.09.2019Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny opdatering af energimærkningen

23.08.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Decentral ventilation med varmegenvinding fra Bosch

02.03.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny luft/luft varmepumpe med A+++ fra Bosch

08.09.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Nye æstetiske og installatørvenlige produkter fra Bosch

31.05.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Bosch med i opløbet om Elforsk Prisen