Systemet fra Bosch forhindrer indbrud og sikrer besparelser og nye funktioner – på langdistance

Bosch fører et kamerasystem, der kan håndteres på lang afstand og har en række særlige funktioner, der både sikrer bygningerne og får dem til at fungere bedre. Kameraet kan ’sige til’, hvis nogen f.eks. er faldet eller mangler obligatorisk udstyr.

Såfremt der skal rettes noget til i et Bosch-kamera, kan installatøren gøre det via en remote funktion – altså på langdistance – frem for at køre den ofte lange vej ud til kunden.
Det fremhæver Jan Julin, Sales District Manager, som en af de store fordele ved systemet fra Bosch.
”Installatøren kan spare mange penge på den funktion. Han slipper for at sende sine teknikere rundt i landet for at hjælpe kunden. Det er et led i en meget nem brugerflade,” forklarer han.

Særlig funktioner
Kameraerne fra Bosch har en en række forskellige funktioner, og alle videokameraer har videoanalyse indbygget.
”Det er ’on the edge’ – dvs. ude i kameraet,” siger Jan Julin. Han uddyber:
”Når vi laver videoanalyse, ender data således på en server, og du kan samle metadata med det samme. I gamle dage var det optiske kamera-data, men nu er det rent digital, dvs. egentlig koder i form af lange taltrækker. Det betyder, at man kan se, om det er en bil eller et menneske etc. Systemet hjælper dig til at sortere al denne data.”
Når man er kunde hos Bosch, bliver man del af den omtalte remote portal.
”Den er gratis, og her kan man oprette sig som administrator, slutkunde eller installatør,” siger Jan Julin og tilføjer: ”Man har selv adgang til hele kameraet samt opsætning, video analyse etc. Og alt det kan man altså håndtere hjemmefra. Installatøren sparer desuden tid, fordi vores videoteknikere håndterer service med kunden. Vores videoteknikere er specialuddannede, og de laver en serviceaftale med kunden, når det er nødvendigt.”

Mange andre features
Jan Julin understreger, at remote portalen imidlertid kun en flig af det, Bosch kan tilbyde. Det er blot den måde, man styrer systemet på. Det kan f.eks. også være at holde øje med, om en ældre falder på et plejehjem, eller om alle bærer sikkerhedshjelm på en byggeplads.
”Og datasikkerheden er helt i top. Det gør vi meget ud af,” fastslår han.
En anden smart ting er, at kameraerne kan give besked, hvis der f.eks. står noget og blokerer en brandvej.
”Her kan kameraet sende info til den ansvarlige, og man sikrer på den måde flugtveje - og at redningskøretøjer f.eks. har mulighed for at køre igennem et givent område. Kameraet kan også give besked, hvis for mange mennesker samler sig i et givent område samtidig med, at kameraet altså er en del af den normale overvågning,” forklarer Jan Julin.


OM: Bosch

Bosch i Danmark tilbyder en lang række produkter og serviceydelser til både bilen, hjemmet og arbejdspladser.
Virksomhedens alsidige sikkerhedskameraer bliver produceret i Portugal, hvilket er med til at reducere transporttiden og CO2-aftrykket voldsomt set ift. producenter, der importerer fra fjerne verdensdele.

Læs mere på www.bosch.dk

05.08.2022Robert Bosch A/S

Sponseret

Systemet fra Bosch forhindrer indbrud og sikrer besparelser og nye funktioner – på langdistance

26.09.2019Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny opdatering af energimærkningen

23.08.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Decentral ventilation med varmegenvinding fra Bosch

02.03.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny luft/luft varmepumpe med A+++ fra Bosch

08.09.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Nye æstetiske og installatørvenlige produkter fra Bosch

31.05.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Bosch med i opløbet om Elforsk Prisen