Nye æstetiske og installatørvenlige produkter fra Bosch

Bosch lancerer markedets første designer-varmeløsninger. Det bliver en æstetisk løsning, som er nem at servicere og installere. Få mere viden på Bosch Installatørdage.

Bosch lancerer markedets første designer-varmeløsninger. Det bliver en æstetisk løsning, som er nem at servicere og installere.

Det sker med lanceringen af gasfyret Condens 9000i og en relancering af topmodellerne inden for luft/vand- og jordvarmepumper, Compress 6000 AW og Compress 7000 LWM. Hele designserien har fået fællesbetegnelsen ”Smart. Design.”.

I denne lancering kombineres innovation og brugervenlighed med elegant, strømlinet design i en kompakt varmeløsning, som sætter nye standarder for, hvordan fremtidens varmeløsning kan se ud. Med afrundede hjørner, rene linjer og i klassisk sort og hvid er det nu blevet muligt at tænke varmeløsningen ind som en synlig del af boligindretningen i eksempelvis køkken-alrummet eller bryggerset.

Kvalitet hele vejen rundt
Ikke bare det funktionelle og stilrene design er kendetegnende for varmepumperne og gasfyret. Holdbarhed er et mindst lige så vigtigt nøgleord for de nye produkter, som er produceret af slidstærke dele i materialer af højeste kvalitet. Frontpanelet er udformet i hærdet glas med trykfølsomt styring, mens kabinettet i aluminium omkranser de højteknologiske komponenter.
Netop de højteknologiske komponenter har fået et løft, så fx veksleren i gasfyret er løftet på det æstetiske, men samtidig er den også blevet nem at komme til – kun en skrue i toppen og to i fronten skal løsnes. Ligeledes er der nem adgang til kodestik, internetmodul samt intern styring, da kabinettet er skråskåret.
Installatøren er tænkt ind i hele udviklingsprocessen med tanken ”færre skruer, mindre arbejde og mere plads”. Derudover sidder der magnetiske dækplader, som letter adgangen til rørføringen og farvekodede tilslutningsstik.
Med det gulvstående gasfyr, Condens 9000i WM, får man alle fordelene og så er det let samlet. Unit’en levers på to paller så den er nem at få i kælderen eller ind i trange rum.

Condens 9000i har en høj modulering på op til 1:10 og kommer med klimastyring, udeføler, Grundfos pumpe, integreret 3-vejs ventil (20 og 30 kW), mulighed for at integrerer ekspansionsbeholderen (20 og 30 kW), nem adgang til kabinettet og mange andre kvalitetskomponenter.

Varme lige ved fingerspidserne
Selvom teknologien kan virke avanceret for slutbrugeren, er gasfyret og varmepumpen alligevel meget brugervenlig. Det er muligt at fjernstyre løsningen via den gratis app ProControl, som blandt andet gør det muligt at skrue op og ned for varmen samt tænde og slukke for varmeprogrammer via smartphone eller tablet, uanset om du er ude eller hjemme. Derudover kan man få tilsendt fejlbeskeder direkte, hvis varmen mod forventning skulle ryge. Betjening direkte på frontpanelet via den trykfølsomme skærm er også intuitiv, og man kan tjekke varmeindstillingerne samt regulere selvsamme med få tryk på det store display.

Installationen klares i et snuptag
Det er ikke kun slutbrugeren der har glæde af det nye design samt brugervenlighed. Selve installationen og betjeningen er også gjort nemmere, specielt på de to gasfyr. Der er let adgang til indre dele fra fronten, styringen er placeret ergonomisk og så er der nem adgang til el-tilslutninger. Alt sammen med henblik på at lette installationen og serviceeftersyn.

Flere løsninger til ethvert behov
Smart. Design.-serien opfylder ethvert behov hos slutbrugeren.
Gasfyret lanceres i en væghængt og gulvstående model, henholdsvis Condens 9000i W og Condens 9000i WM. Det velkendte gasfyr, Condens 5000 W, kommer fortsat til at være en del af det øvrige produktsortimentet og supplerer Smart. Design. serien.

Mens der for varmepumpernes vedkommende er tale om en opgradering for de allerede velkendte modeller, luft/vand varmepumpen Compress 6000 AW, som nu kommer til at hedde Compress 7000i AW og jordvarmepumpen, Compress 7000 LWM, som bibeholder samme navn blot tilføjet et ”i”. Alle varmepumpe modeller kommer både i sort og hvid. Der vil for varmepumper være en 3 måneders ud og indfasningsperiode.

Få mere viden om de nye produkter på Bosch Installatørdage.

Se invitationen og tilmeld dig her

05.08.2022Robert Bosch A/S

Sponseret

Systemet fra Bosch forhindrer indbrud og sikrer besparelser og nye funktioner – på langdistance

26.09.2019Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny opdatering af energimærkningen

23.08.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Decentral ventilation med varmegenvinding fra Bosch

02.03.2017Robert Bosch A/S

Sponseret

Ny luft/luft varmepumpe med A+++ fra Bosch

08.09.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Nye æstetiske og installatørvenlige produkter fra Bosch

31.05.2016Robert Bosch A/S

Sponseret

Bosch med i opløbet om Elforsk Prisen