Ny serie af multisensor kameraer med indbygget kunstig intelligens

Nye overvågningsenheder med bred dækning kombinerer enestående billedydeevne, fleksibilitet og intelligens til proaktiv videoovervågning.

De nye i-PRO multisensorkameraer har også FIPS 140-2 niveau 3-kryptering sikret og udbudt af en tredjepart. Foto: Arkivfoto.

Virksomheden i-PRO EMEA har i februar lanceret næste generation af AI-overvågningskameraer i form af sin nye multisensor kameraserie med deep learning-baseret kunstig intelligens indbygget på hardware-niveau. Som næste skridt i i-PROs plan om at udbrede kunstig intelligens indenfor sikkerhedsbranchen, kommer de nye kameraer forudinstalleret med fire kraftfulde AI analyse-applikationer og er samtidig åbne for tilpasning med andre tredjeparts analyse-applikationer alt efter behov.

De nye i-PRO multisensorkameraer fås med tre eller fire billedsensorer i opløsning på 4K, 6MP og 4MP, hvilket sikrer usædvanligt detaljeret billedoptagelse til 180° eller op til 360° synlighed, der kan tilpasses installationsmiljøet. Alle disse funktioner kommer i det tyndeste og mest diskrete design på markedet, hvilket gør det nye sortiment banebrydende i sikkerhedsbranchen.

LÆS OGSÅ: Kunstig intelligens styrker billedanalyser fra sikkerhedskameraer

Indbygget kunstig intelligens
De nye i-PRO multisensor kameraer har en indbygget AI-processor, der gør det muligt for deep learning-analyse at registrere mennesker og køretøjer. Grundet i-PROs åbne AI-strategi gør SDK’en det nye sortiment helt åbent for tredjeparts applikationsudvikling. Modellerne tilbyder bredere dækningsfunktioner med et større hældningsområde end andre sammenlignelige modeller på markedet samt IR LED-belysning på udvalgte modeller for at sikre god billedkvalitet selv i meget mørke miljøer. Evnen til selvstændigt at registrere og differentiere objekter i store områder gør det muligt for sikkerhedspersonale at fokusere på objekter, der skiller sig ud fra mængden, hvilket forbedrer den samlede sikkerhed.

"Vi har nu gjort vores intelligente sortiment af S-serie AI-kameraer endnu smartere og mere fleksible, hvilket højner standarden inden for sikkerhed yderligere. Vores nye i-PRO multisensor kameraer tager breddækkende overvågning til et nyt niveau ved at kombinere ekstraordinær billekvalitet og udvidet deep learning in-kamera applikationer for at kunne levere proaktiv videoovervågning. Det nye tynde og diskrete design er også et bevis på, at vi aktivt lytter til vores kunders behov og implementerer dem i vores line-up. Det gør ikke blot de nye multisensor kameraer til en stærk sikkerhedshardware, men også til en åben sensorenhed, der nemt kan integreres i ethvert miljø", siger Gerard Figols, President hos i-PRO EMEA.

Udover i-PRO-standarder for høj sikkerhed og beskyttelse af videodata, har de nye i-PRO multisensorkameraer også FIPS 140-2 niveau 3-kryptering sikret af en tredjeparts certifikatudbyder. Det gør i-PRO multi-sensor kameraserien ideel til brug i en bred vifte af højsikkerhedsapplikationer inden for overvågning af byer og bygninger, logistik, industri og transport.

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

10.06.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Er dit sikringssystem, adgangskort og kortlæsere sikre?

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

22.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Tag hul på fremtiden - Oplev vores banebrydende Mobile Wallet adgangsløsning

03.05.2024Installator.dk

Carl Ras styrker sin position inden for sikringssegmentet

02.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Har du styr på dine gæster?

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle