NY U-SERIE AF SIKKERHEDSKAMERER LEVERER DEN VELKENDTE PANASONIC-YDELSE TIL FORNUFTIG PRIS

13 entry-level netværkskameraer byder på høj billedkvalitet, som er udviklet til undervisning, små virksomheder, detailbranchen, logistik og mange andre brugsscenarier

Panasonic har annonceret sin nye i-Pro Extreme U-Serie af netværkssikkerhedskameraer. Familien, der består af 13 nye inden- og udendørssikkerhedskameraer, er mere prisvenlige entry-to-mid-level alternativer i Panasonics portefølje, som stadig fastholder den velkendte ydeevne, skarphed i billedkvaliteten og pålidelighed, som Panasonics kunder forventer. U-serien byder på en bred vifte af kameraer med både dome- og cylinderform, med fikseret eller justerbar fokusobjektiv, Full HD og 4MP samt er både vand- og vejrresistent.

Den nye serie er ideel til prisbevidste organisationer inden for undervisning, logistik, sundhedssektoren, kontormiljøer og detail.

U-serie-kameraerne giver klare billeder både nat og dag og i dårlig belysing, og IR-LED-teknologi sikrer klare farver og et skarpt billede døgnet rundt. Kameraerne benytter sig af Panasonics iA (Intelligent Auto)-teknologi til at tilpasse kameraets indstillinger automatisk alt efter lys, motiv og scene for at undgå forvridninger i billedet såsom motion blur ved motiver i bevægelse. Kameraernes Super Dynamic-evner sikrer en bredere vækkevidde, så alle hjørner og kroge bliver dækket. Den indbyggede korridor-tilstand tilpasser kameraets synsvinkel til også at dække trapper, og lange korridorer kan blive overvåget af et enkelt kamera.

Udendørsmodellerne lever op til Panasonics renomme om at være både modstandsdygtige og holdbare og er modstandsdygtig mod hærværk via IK10-beskyttelse samt vand og støv og leveres med rustbeskyttede skruer.

Ligesom alle andre kameraer i-Pro Extreme-platformen benytter U-serien H.265-komprimering og intelligent software til at reducere mængden af videodata for at mindske forbruget af båndbredde og behovet for lagringsplads og dermed også omkostningerne. 

Det intelligente design og indpakning af U-serien gør den hurtig og let at installere. Du kan eksempelvis forberede og forbinde kameraerne før installation, imens de stadig er i deres emballage. De kommer også med motoriseret zoom og autofokusfunktion for hurtigere installation.

”U-serien er den ideelle serie af kameraer til organisationer, der kræver en omkostningseffektiv sikkerhedsløsning, men som ikke har råd til at gå på komprimis med ydeevne, billedkvalitet eller kameraets kvalitet og holdbarhed. Kameraet leverer en fantastisk samlet sikkerhedsløsning sammen med Panasonics gratis Video Insight Management Software, så organisationer kan få ro i sindet – både sikkerhedsmæssigt og økonomisk,” siger Gerard Figols, europæisk manager for Panasonic Security Business Unit.

De første kameraer fra U-serien vil være tilgængelig i april, og flere nye modeller bliver frigivet i løbet af året. For mere information, besøg: https://business.panasonic.co.uk/security-solutions/u-series

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme