Nydelse ved et simpelt klik med de nye Raindance Select brusere fra Hansgrohe - Vand på din yndlingsmåde

Hansgrohe tilbyder nu en ny håndbruser, et nyt brusersæt, en ny showerpipe og en ny hovedbruser indenfor Raindance Select serien, som gør det muligt for dig nemt at vælge din fortrukne stråletype.

Hasselager, 2013. Hansgrohe tilbyder nu en ny håndbruser, et nyt brusersæt, en ny showerpipe og en ny hovedbruser indenfor Raindance Select serien, som gør det muligt for dig nemt at vælge din fortrukne stråletype. Hansgrohe har spurgt kunderne, hvad de ønsker. Undersøgelsen viste, at en stor del af kunderne, udover en blød, behagelig og luftig stråle, ønsker en kraftig stråle. Derfor imødekommer Hansgrohe kundernes behov med blandt andet verdensnyheden den nye Raindance Select E 120 håndbruser, som takket være en innovativ stråleteknik til ethvert behov og badtype gør badet til en bedre oplevelse. 

Forskellige behov, forskellige stråletyper
I en familie kan der ofte være forskellige behov og ønsker. Børnene synes generelt bedre om en blød stråle, mens en kraftig stråle er bedre til at skylle shampoo ud af håret med. Mange nyder også begge stråler, om morgenen et kraftigt regnskyl og om aftenen et blødt og afslappende bad, som får dagens stress til at perle af. Vores resultat: Én bruser skal kunne tilbyde begge stråler. 

Tre stråletyper
Hvordan imødekommer man disse forskellige ønsker? Nu er løsningen her: Med Raindance Select E 120 håndbruseren udviklede Hansgrohes eksperter verdensnyheden, som kombinerer stråletyper på en ny måde: forfriskende og opkvikkende stråler med Rain eller bløde dråber med RainAir, hvor luft bliver blandet med vand og føles som regndråber. Derudover er der en tredje mulighed: en kraftig massage med Whirl. En løsning for hende og ham, for hele familien og til ethvert tidspunkt og sindsstemning.  

Simpel, komfortabel og smuk
På håndbruseren er der en trykknap med stor flade, ergonomisk placeret. Dette gør det nemt med én hånd at skifte mellem de forskelle brusestråler ved et simpelt klik. Denne nye innovation vil ganske enkelt ændre din bruseoplevelse.

Raindance Select E 120 har herudover et stilfuldt design, hvilket ses på de afrundede hjørner og glidende former, som afløser den meget minimalistiske tendens. Udover den findes i en overflade af krom, fås håndbruseren også som tofarvet i hvidt-krom-look med en hvid stråleskive og selve bruseren i skindende krom. 

Intelligente teknologier
Håndbruseren findes også i en vandbesparende EcoSmart version, hvilket betyder, at den begrænser vandforbruget fra 13 liter i minuttet til bare 9 liter i minuttet. Ligeså nem, som den er at betjene, ligeså nem er den også at rengøre. Kalkaflejringer er takket være QuickClean-teknologien hurtige og nemme at fjerne fra silikonedyserne ved blot at gnide med en finger. 

Raindance Select hovedbruser, håndbruser, brusersæt og showerpipe
Udover håndbruseren findes der nu også indenfor serien Raindance Select en Raindance Select E 300 hovedbruser, et Raindance Select E 120 brusersæt og en Raindance Select E 300 Showerpipe. Ved alle disse nyheder er det muligt nemt at skifte mellem de forskellige stråletyper ved et simpelt klik på ”Select” trykknappen. 

Raindance Select E 300 Showerpipe med det hele 
Som kompletløsning fås Raindance Select E 300 Showerpipen, der kombinerer både hovedbruser, håndbruser og termostat. Showerpipen er nem at montere og er derfor også velegnet i forbindelse med en renovering. Den findes i to overflader, hhv. i hvidt-krom-look eller blot i krom. Et stilfuldt designet produkt, der desuden er temmelig praktisk, da det er nemt at rengøre og tilbyder god plads til at stille sine sæbe- og shampooflasker på.

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret