Nyt berøringsfrit toiletskyl til Ifö Sign og Ifö Sign Art

Det nye Ifö Sign Sensor kit giver mulighed for berøringsfrit toiletskyl med stort og lille skyl. Den elektroniske skyllemekanisme købes som et separat kit, der nemt kan eftermonteres i både nye og eksisterende Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletter.

Ifö har netop lanceret en ny elektronisk skyllemekanisme til de eksisterende serier Ifö Sign og Ifö Sign Art (undtagen børnetoilettet og den korte model). Produktet Ifö Sign Sensor fremstilles og købes som et separat kit, der nemt kan eftermonteres i både nye og eksisterende Ifö Sign toiletter. Den elektroniske skyllemekanisme er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel om højere hygiejne i badeværelset hos forbrugerne. Den nye sensor giver optimal hygiejne ved toiletbesøg, fordi overførelse af bakterier og virus mindskes, når der ikke er fysisk kontakt med skylleknappen.

Monteres på mindre end 1 time
Det er både nemt og hurtigt at eftermontere Ifö Sign Sensor. Det eksisterende cisternearmatur afmonteres, og det nye elektroniske armatur monteres i cisternen. På under 1 time er toilettet forandret fra det traditionelle toilet med manuelt skyl, til et berøringsfrit toilet, der aktiveres meget enkelt. Før hånden hen over skylleknappen, og det lille 2 literskyl aktiveres. Hold hånden mere end ½ sekund over skylleknappen, og det store 4 literskyl aktiveres. På den måde kan man også stadig holde sit vandforbrug lavt, selvom man skifter til det elektroniske skyl.

Eksklusivt design
Den sorte skylleknap fremstår i sig selv elegant, og når skyllet aktiveres, lyser desuden et diskret blåt lys. Den elektroniske skyllemekanisme er batteristyret, men skulle batteriet løbe tør for strøm, kan skylleknappen aktiveres manuelt som en normal skylleknap.

På Ifö's hjemmeside findes en kort video, der viser installationen trin for trin (www.ifo.dk/servicefilm/servicefilm/montering-af-ifoe-sensor-elektronisk-skyl).
Se mere hos den danske Ifö-agent på www.ifo.dk.

FAKTA: Ifo Sign Sensor kit:

  1. kan anvendes til de fleste Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletter
  2. kan monteres på mindre end en time
  3. bestil Ifö nr. 98654 – VVS nr. 60 9459 650.

21.09.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Ifö service film – en visuel hjælp til korrekt montering og vedligeholdelse

12.05.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Innovation når det er bedst, kan ofte ikke ses

06.03.2014Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Knud Holscher har vundet red dot prisen 2 gange med Ifös produkter

19.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Badeværelser på børnenes præmisser

18.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Skift til mindre toiletskyl og spar vand og penge

17.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Nye akrylbadekar kan monteres i de fleste badeværelser