Nyt tankkort til mobilen øger overblikket og reducerer dieselregningen

Byggefirmaet Vognsen & Co. har udfaset deres fysiske OK-tankkort til virksomhedens nye mobil-tankkort. For at spare tid og få fuldt overblik over køb og kørte kilometer, har byggefirmaet omstillet sig til den digitale løsning.

Byggefirmaet Vognsen & Co. har skiftet fra fysiske til digitale OK-tankkort på mobiltelefonen. Foto: Arkivfoto..

For Thomas Lykkegaard, indkøbschef i det østjyske byggefirma Vognsen & Co., er OK’s omstilling fra fysiske til digitale tankkort på mobiltelefonen en helt naturlig del af en større transformation.

”Det første, du fokuserer på som indkøbschef, er ikke dine tankkort. Det var byggematerialerne”, fortæller Thomas Lykkegaard. Men Thomas opdagede hurtigt potentialet i den digitale løsning. I dag har alle tømrerne deres tankkort på mobiltelefonen.

”Mobiltelefonen glemmer du sgu aldrig”, som Thomas siger med et smil.

De cirka 70 mobil-tankkort administrerer Vognsen & Co. i OK’s digitale selvbetjeningsløsning. De digitale tankkort er koblet til bilerne. På den måde har administratoren altid overblik over alle køb og kørte kilometer. Og det fulde overblik har samtidig betydet, at byggefirmaet har sparet på dieselregningen.

”OK’s mobil-tankkort fungerer bedre end andre kort. Det har gjort arbejdet lettere og lynende hurtigt”, siger Thomas Lykkegaard.

Mobil-tankkortet har gjort, at Vognsen & Co. har fået fuldt overblik over hver eneste liter, på hver eneste bil, og at medarbejderne er blevet bedre til at indtaste kilometer. For Thomas Lykkegaard har det været let og ubesværet at komme i gang.

”En halv dag med OK, så kørte alting,” fortæller han.

-AKJ

Mere fra...

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Smart app og gratis CO2-regnskab gør rejsen fra brændstof til el nem

18.03.2024OK a.m.b.a.

Sponseret

Den rette tankkortløsning kan spare dig tid og penge i hverdagen

22.02.2023OK a.m.b.a.

Sponseret

Energiselskabet OK opkøber succesfuldt elselskab

19.07.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

OK sikrede overblik ved EM 2021

05.04.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Ny guide hjælper virksomheder med at spare tid – og penge på diesel

17.02.2022OK a.m.b.a.

Sponseret

Klar tankning, bilvask og betaling direkte fra mobilen