Panasonic introducerer næste generations 4K LCD-skærme

En ny serie af skærme tager udgangspunkt i, at de fleste billedfremvisninger i dag foregår i fuldt dagslys. Derfor er der brug for særlig løsninger til at sikre kvaliteten i stærkt oplyste lokaler.

Panasonic annoncerer i dag to næste generations 4K UHD Professional LCD-skærme designet til både offentlige rum, butikker og uddannelsesinstitutioner. Panasonic SQE2-serien erstatter SQE1-serien og er en avanceret skærm designet til 24-timers drift og krystalklar visning med sit højkvalitets-antireflekspanel til de lyseste oplyste rum og offentlig skiltning. CQE2 erstatter CQE1 og er ideel til konferencelokaler og klasseværelser med 16-timers kontinuerlig drift og fleksible tilslutningsmuligheder. De omfattende line-ups, fra 43-98 tommer, vil være tilgængelige i andet kvartal af 2023. 

Premium SQE2 tilbyder høj billedkvalitet
SQE2-serien er designet til at se digitalt indhold i stærkt oplyste konferencelokaler, mødelokaler og butiksområder. Der tilbydes skærme med en lysstyrke på 500cd/m² og et antireflekspanel med en overfladebehandling på 25% (stigende til 28% på TH-86SQE2W 86-tommer skærmen), hvilket reducerer refleksionen af omgivende lys og forbedrer synligheden i alle miljøer betydeligt.

For ultimativ fleksibilitet og et rent look uden set-top-bokse eller kabler er SQE2-serien også udstyret med slot til Intel® SDM-specifikation, der understøtter applikationer såsom digital skiltning og udsendelser ved hjælp af en indbygget PC, terminalkort eller trådløst præsentationssystem.

CQE2 har øgede muligheder og tilslutningsmuligheder
Panasonic har også annonceret en forbedret CQE2-serie på basisniveau med øget lysstyrke til 500cd/m2 og alle modeller med et 3840 x 2160 pixels 4K LCD-panel, der leverer billedkvalitet i høj opløsning på ca. 8,29 millioner pixels - fire gange højere end Full HD. CQE2-skærmene kan kontinuerligt fungere i op til 16 timer, hvilket gør dem ideelle til uddannelses- og konferencelokaleinstallationer, med den førende TH-98CQE2W-model, der kan fungere i 24 timer i døgnet.

God funktionalitet på tværs af begge serier
Takket være et holdbart panel har begge serier fleksibiliteten til at blive installeret både vertikalt og horisontalt. Begge har Android OS installeret og er kompatible med HTML5 Browser for nem brug med digital skiltning. Bluetooth-funktionalitet leveres til opkoblede enheder såsom mus og tastatur, hvilket gør det nemt at betjene browsere og Android-applikationer. De er også udstyret med wi-fi-funktionalitet til trådløst at vise billeder fra en PC eller Android-enhed.

For nem tilslutning uden konvertere eller omskiftere er begge udstyret med HDMI (i x 4), USB type-C (15W) og USB-A (x 3). Derudover har SQE2 Digital Out og DisplayPort. Kontrol er mulig via serielforbindelse eller LAN. Samtidig kontrol og batchstyring over et netværk er også muligt.

"Med mere intensiv brug af digitalt indhold i offentlige og private rum, der i stigende grad omfatter mere naturligt lys for at øge trivsel og sundhed, har vi brug for skærme, der er designet til at imødekomme disse krav. Denne næste generation af SQE2- og CQE2-serier gør netop det ved at tilbyde bedre visningskvalitet i stærkt oplyste miljøer sammen med mere funktionalitet og flere fleksible tilslutningsmuligheder end nogensinde før," siger Vanessa Lovric, European Product Marketing Manager for Visual Systems Solutions hos Panasonic Connect Europe.
 

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme