Panasonic lancerer næste generation af PTZ-kameraer

Nyudviklet billedsensor, udstyret med den nyeste generation af billedbehandlingsmotor plus industriens første SMPTE ST2110-kompatible PTZ-kamera.

Panasonic Connect Europe annoncerer nu AW-UE160W/K, et næste generations 4K integreret PTZ-kamera, der opnår både højkvalitetsoptagelses- og videoproduktionseffektivitet for kunder, der er involveret i underholdningsindustrien, herunder broadcasting, livebegivenheder og videoproduktion. Kameraet vil være tilgængeligt i første kvartal af 2023.

Denne nye flagskibsmodel giver mulighed for et mere unikt og nyt visuelt udtryk ved at kombinere fleksibiliteten fra et PTZ-kamera, der frit kan indstilles i position og panorere, med det samme ydeevne som et systemkamera, der anvendes i tv-branchen. Sammen med en enestående høj følsomhed på F14 / 2.000 LX 4 og dens High-Bandwidth NDI®6-kapacitet er AW-UE160 også det første kompakte PTZ-kamera nogensinde, der understøtter SMPTE ST2110 igennem en enkel licensopdatering.

AW-UE160W/K er branchens første produkt, der kombinerer styrkerne fra systemkameraer og PTZ-kameraer i ét. Den har også branchens højeste cinematografiske niveau med unikke videoeffekter, der kan udtrykkes i en lang række forskellige filmmuligheder. Et stort antal nye funktioner giver brugeren nye oplevelser, herunder medrivende billeder fra et hidtil uset perspektiv.

Nøglefunktioner
Kompromisløs optagelse og betjeningsvenlighed.
Ud over den høje følsomhed på F14 / 2.000 LX 4, svarende til et studiekamera, og den nyeste generation af billedbehandling, der findes i LUMIX, er AW-UE160 udstyret med en nyudviklet fasedetekterings-autofokus (PDAF), der muliggør højhastighedsfokusering og kan bruges til at optage motiver i hurtig bevægelse. Den nye PTZ er udstyret med en række funktioner, der muliggør højpræcisions-videoproduktion, herunder en ny PTZ-mekanisme, 20x optisk zoom og hybrid billedstabilisering.

Realiser næste generations videoproduktion med forskellige filmmuligheder og funktioner.
AW-UE160 er det første PTZ-kamera2, der understøtter SMPTE ST2110 3, en IP-transmissionsstandard for tv-branchen og trådløs transmission med en 5G mobilrouter (via USB-tethering). Den understøtter returindgang5 og en bageste tally-lampe, der også kan lyse gult, hvilket er afgørende for kombineret drift med systemkameraer. Derudover er den udstyret med en beskærings-zoomfunktion, der kan udsende video med flere vinkler fra et enkelt kamera og 2x højhastighedsudgang (HD) fra SDI/HDMI.

Brugervenlighed og alsidighed reducerer stress ved optagelse på stedet
Understøttelse af en række grænseflader og protokoller (SMPTE ST2110, High-Bandwidth NDI®6, NDI®| HX6, SRT, FreeD, RTMP/RTMPS osv.)  reducerer besværet ved at introducere kameraet i eksisterende systemer. Hvis outputtet udføres fra flere terminaler på samme tid, er der ingen begrænsning på videooutput, så simulcast-drift i 4K er mulig. Understøttelse af scenefiler, farvematrixstyring, Panasonics softwaremuligheder, der er gratis at downloade, og Fjernbetjeningspanel (ROP) til batchstyring af flere kameraer gør blandet drift med systemkameraer endnu nemmere. Derudover reducerer bølgeforms-visningsfunktionen og den vandrette niveauvisningsfunktion besværet ved opsætning og justering af billedet.

For mere information om Panasonic AW-UE160W / K PTZ kamera tryk her

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme