PANASONIC SECURITY GÅR SAMMEN MED A.I. TECH OM NYE AI-BASEREDE SIKKERHEDS-APPLIKATIONER

Panasonics i-PRO X-Series kameraer kan nu afvikle Deep Learning AI-applikationer som en del af edge-computing for at opnå lavere TCO og hurtigere behandlingstid. Flere af AI-applikationerne kan anvendes til at mindske COVID-19 smitte.

København, Danmark den 21. september 2020 – Panasonic løfter sløret for et spændende samarbejde med softwarefirmaet A.I. Tech – et samarbejde, der kobler i-PROs brancheførende sikkerhedskameraer sammen med indbyggede AI-funktioner og banebrydende intelligente applikationer. Det skaber en række forretningsløsninger baseret på Deep Learning, hvoraf mange er anvendelige i den globale COVID-19-situation, vi alle befinder os i.

Deep Learning-applikationer opererer direkte på kameraerne, også kaldt edge-computing, hvilket eliminerer behovet for yderligere servere til analytiske beregninger, samtidig med at det samme høje præcisionsniveau bevares. Fordelene inkluderer lavere samlede ejeromkostninger til sikkerhedsinfrastruktur, hurtigere behandling af data og øjeblikkelige alarmer, notifikationer eller information fra applikationerne.

En del af AI-applikationerne kan anvendes til at mindske COVID-19 smitte. Applikationerne kan nemlig monitorere social afstand, belægningsgrad og brug af ansigtsmasker. Applikationerne kan også bruges i detailhandlen til at forbedre kundeoplevelsen – fx i smarttilsluttede byer til trafikovervågning og intelligent parkering og af eventplanlæggere til at overvåge og derigennem øge sikkerheden ved events.

AI-applikationerne er fuldstændig integreret med Panasonics nye kameraserie i-PRO X-Series med AI-dedikeret hardware. Serien har seks nye kameramodeller: Kameraerne med 5MP-opløsning var tilgængelige fra juli, og kameraerne med 4K-opløsning rammer markedet i november. Alle modellerne fås med vandalafvisende indendørs og udendørs kuppel- eller bokskonfigurationer.

"Kombinationen af AI-intelligens med vores fleksible kameraer skaber en helt ny generation af semi-intelligente og automatiske forretnings- og sikkerhedsapplikationer, der vil hjælpe vores kunder med at blive mere proaktive i deres daglige drift," siger Gerard Figols, europæisk chef for Panasonic Security Business Unit.

“Panasonics i-PRO sikkerhedskameraer er åbne for, at tredjeparter kan udvikle deres egne ideer, og det er kun begyndelsen på en ny æra af intelligente applikationer. For første gang får kunderne mulighed for at udnytte alle fordelene ved alle vores Deep Learning-baserede applikationer ved at bruge den utrolige kraft fra AI-hardwaren i Panasonics i-PRO-kameraer. Det er en fantastisk mulighed for at skræddersy sikkerhedshardware til en virksomheds eller et samfunds specifikke behov,” siger Alessia Saggese, salgs- og marketingdirektør hos A.I Tech.

07.11.2023Panasonic

Sponseret

Få de nye luft til vand-varmepumper fra Panasonic nu.

07.03.2023Panasonic

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt

01.03.2023Panasonic

Sponseret

Panasonic Introducerer Ny Serie Af Professionelle Premiumskærme