Schneider skal energirenovere Randers Hospital

Schneider Electric Danmark har netop vundet udbuddet om energirenovering af Regionshospitalet Randers, der er et af landets største akuthospitaler.

Regionshospitalet Randers har netop igangsat et renoveringsprojekt, hvor 90.000 m2 skal moderniseres. Projektet forventes at medføre årlige besparelser på 5-6 millioner kroner.

Det bliver Schneider Electric, der skal styre en gennemgribende energirenovering af Regionshospitalet i Randers. Projektet betyder, at 90.000 hospitals-kvadratmeter skal gennemanalyseres for at udpege moderniseringstiltag og muligheder for energirenovering. Indledende analyser afslører, at hospitalet kan spare omkring 5-6 millioner kroner om året.

”Vi er rigtig glade for at skulle føre Regionshospitalet Randers’ satsning på fornyelse og energirenovering ud i livet og glæder os til at afdække de muligheder og potentialer, der ligger i de eksisterende hospitalsbygninger, siger Casper Højgaard, salgschef i Schneider Electric Danmark.

ESCO-projekt
Projektet er udformet som et såkaldt ESCO-projektet, hvor investeringerne betales af de forventede og garanterede energibesparelser. Hospitalet har valgt at arbejde med en tilbagebetalingstid på det samlede projekt på 17 år, hvilket gør det muligt at tænke i mere gennemgribende renoveringer af klimaskærmen. I projektet tænkes også andre løsninger som forbedrer sygehusets drift, ligesom der også kigges på øget patientsikkerhed.

”I alt fire hospitaler i Region Midtjylland gør nu brug af denne samarbejdsform, så vi håber at denne fremdrift kan inspirere andre regioner, hvor eksisterende hospitaler står overfor samme udfordring med stort efterslæb og aldrende teknik og bygninger”, tilføjer Casper Højgaard.

Schneider Electric er i forvejen i gang med et tilsvarende energirenoveringsprojekt på et andet af regionens hospitaler, nemlig Regionshospital Viborg.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

17.07.2024RIB Software

Sponseret

Kombiner modeller i RIB Projekt!

24.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

19.06.2024RIB Software

Sponseret

Sådan undgår du, at din digital aflevering bliver en omkostning - Her er tre gode råd!

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle