Skadesservicegigant går live med ny cloud-løsning

Polygon International, der både på europæisk plan og i Danmark er blandt de største skadesservice-selskaber, har valgt IFS Cloud som den underliggende motor i sin ambitiøse vækststrategi. Med den nye IFS Cloud-platform opnår Polygon vigtig fleksibilitet til hurtigt at reagere på nye markedsmuligheder og ændrede kundebehov.

”Polygon har meget ambitiøse vækstplaner, men de også proaktive. De ved, at vækst i højt gear kræver, at den rette tekniske platform og infrastruktur er implementeret, så virksomheden kan skalere. Vi er glade for, at de har valgt IFS Cloud til denne opgave”, siger COO i Nord- og Centraleuropa i IFS, Martin Hasselbalch. Foto: IFS..

Med afdelinger i 16 lande og 6.000 medarbejdere hører Polygon International til blandt de absolutte sværvægtere inden for skadesservice. Virksomheden, der alene i Danmark har 16 afdelinger, træder til ved alt fra brand- og vandskader til fugt- og miljøproblemer. Som led i en digital omstilling af den globale organisation har Polygon International valgt at opgradere sit forretningssystem til IFS Cloud.

Den nye platform skal udgøre det digitale fundament under virksomhedens ambitiøse vækstplaner. Den implementeres i alle 16 lande, hvor Polygon International opererer, og vil, når den er fuldt udrullet, omfatte over 4.000 brugere.

”Vi har brug for en løsning, som føder os med pålidelig realtidsinformation om markedsforholdene, så vi hurtigt kan overtage og integrere nye virksomheder i vores globale organisation samt udbygge vores virksomhed på nye geografiske markeder. Desuden er det vigtigt, at vi har en agil platform, som sikrer, at vi hurtigt kan komme i kontakt med vores kunder, når de har brug for vores serviceydelser. Begge disse krav lever IFS Cloud op til”, siger COO i Polygon International, Christian Wächter.

Læs også: IoT-markedet for smarte erhvervsejendomme i kraftig vækst

Service er krumtappen i al aktivitet i Polygon International. Derfor spiller IFS Field Service Management (FSM) en helt central rolle for virksomheden. Med IFS FSM får Polygon Internationals mange kørende serviceteknikere adgang til alle nødvendige kundedata på stedet, og de kan udarbejde rapporter uden at skulle tilbage til kontoret. Løsningen kobler således smartphones og tablets direkte til Polygons forretningsservere i realtid.

”Polygon har meget ambitiøse vækstplaner, men de også proaktive. De ved, at vækst i højt gear kræver, at den rette tekniske platform og infrastruktur er implementeret, så virksomheden kan skalere. Vi er glade for, at de har valgt IFS Cloud til denne opgave”, siger COO i Nord- og Centraleuropa i IFS, Martin Hasselbalch.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

14.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE BILLEDERNE] Første dag på El & Teknik’24 var rekord-dag! Hvad blev der talt om?

14.05.2024Installator.dk

El & Teknik ´24 skudt i gang

14.05.2024Installator.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

14.05.2024Installator.dk

Energisektoren er stor aftager af nyuddannede

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde