SMV’ere skal også have adgang til almene renoveringsmilliarder

Med den politiske aftale om renovering af almene boliger, kan der sættes gang i tiltrængte renoveringer landet over. Det er glædeligt, lyder det fra SMVdanmark, der opfordrer til, at opgaverne bydes ud i fagentrepriser, så små og mellemstore virksomheder får mulighed for at byde på dem.

Jakob Brandt mener, at aftalen både tilgodeser grønt byggeri og giver mulighed for at holde hånden under mindre danske virksomheder. Foto: SMVdanmark..

Jakob Brandt, vicedirektør i SMVdanmark, er tilfreds med den politiske aftale om renovering af almene boliger for godt 18,4 milliarder kroner - men også med opfordringen at udbyde opgaverne, så de små entreprenører kan være med.

”Dagens politiske aftale om renovering af almennyttige boliger for 18,4 milliarder kroner over det næste halvandet år er ikke kun gode nyheder for beboerne i en række utidssvarende boliger, men også for en række små og mellemstore håndværksvirksomheder i en svær tid. Men kun hvis de reelt får mulighed for at byde på opgaverne”, siger han.

Læs også: Coronakrisen rammer installationsbranchen hårdt

Han påpeger en kedelig tendens, hvor udbud bliver større og større, hvilket gør det sværere for små og mellemstore virksomheder at få fat i opgaverne. Især under coronakrisen understreger han vigtigheden i at sikre disse selskaber.

Uden dem vil man ikke kunne løfte uddannelsesopgaven og sikre lokale arbejdspladser. Det politiske initiativ er derfor en særlig god pakke, ifølge vicedirektøren.

”Dagens aftale er et rent Kinderæg - tre ting i ét. Vi får både opgraderet bygningsmassen, gjort den mere grøn og energieffektiv – og kommer nærmere at indfri klimaambitionerne, og har samtidig muligheden for at holde hånden under de små og mellemstore håndværksvirksomheder”, siger Jakob Brandt og fortsætter:

”Vi siger ikke, at der skal ske en forfordeling af de små og mellemstore virksomheder; vi siger, at det skal være muligt at byde på opgaverne på vilkår, der gør det muligt for dem også at være med. Vi vil have fair og lige vilkår i konkurrencen om opgaverne. Derfor skal de udbydes i fagentrepriser”.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle