Software, fittings og nye forretningsmuligheder på VVS’19

Installator.dk har talt med to specialudstillere og en stor grossist, om hvordan de bruger messen til at styrke samarbejdet med installatørerne.

Få styr på dine kundeordrer

Softwarevirksomheden Ordrestyring.dk har skiftet direktør og nøglemedarbejdere. Nu kommer en stor programopdatering.

Installatørerne kan få styr på deres kunder og ordrer med en onlineløsning fra softwarevirksomheden Ordrestyring.dk. De bygger sammen med KlarPris og Jublo en stor bar/lounge på VVS-messen, hvor der både er tid og plads til at snakke installatør-it og slappe af i sofaen. Ordrestyring.dk har nu over 14.000 brugere i 1.700 virksomheder, der bruger firmaets system til time- og sagsregistrering, materialebestilling og fakturering. Den store nyhed er den nye softwareversion, der allerede er i brug hos de første installatører.

Administrerende direktør Tommy Hahn Sørensen fra Ordrestyring.dk fremviser et mere intuitiv it-system med bedre integrationsmuligheder på VVS’19..

“Den nye version er klar til intelligente løsninger og integrationer og så har den nogle meget mere naturlige arbejdsgange, så man hurtigere bliver rigtig god til at bruge systemet fuldt ud”, siger Tommy Hahn Sørensen.

Han har en baggrund i detailhandel, hvor han i 11 år har været leder og franchisetager i først 7-Eleven og siden som købmand i Rema 1000 inden han i 2016 kom til Ordrestyring.dk, hvor han det seneste år har været administrerende direktør. I forbindelse med, at Ordrestyring.dk sidste år blev købt af en svensk kapitalfond, er der kommet mange nye medarbejdere til, hvilket har sat skub i strategien om at være det foretrukne it-værktøj til håndværkere.

“Som købmand var jeg altid fokuseret på at forstå mine kunders hverdag. Og nu har jeg opbygget en ny organisation på tværs af hele huset, så vi nu er en mere moden virksomhed med de rigtige kompetencer”, siger Tommy Hahn Sørensen.

Ris, ros og gode idéer
Ordrestyring.dk stiller med knap ti personer på messen. Modsat tidligere er sælgerne nu i mindretal på standen. Han håber, at kunderne komme med både ris og ros og gode idéer. Man kan også få en hurtig demonstration af programmet.

“Med den position vi har på markedet, handler det om at holde på kunderne, så vi stiller med både sælgere og supportere foruden ansatte, der arbejder med produkt og partnerskab. Og så mig selv”, siger Tommy Hahn Sørensen.

Tip til den travle: Vær nysgerrig og åben for nye indtryk.

Gadgets og goodies: Vi har en stor lounge, hvor man kan spille et arkadespil eller slå sig ned i sofaen og få en fadøl eller et bolsje.

_________________________________________________________________________________

Kent Nielsen inviterer svendene til at prøve kræfter med Viegas 4"-rørpresser..

Råd om rør

Viega storsatser på at fortælle om rør og fittings til rent drikkevand.

Den tyske producent Viega er i Danmark mest kendt for sine rør og fittings, wc-cisterner og afløb. De stiller med et fuldt hold på VVS-messen for at vise produkter til hygiejnisk fremføring af drikkevand. Ti ud af de 13 medarbejdere på det danske kontor i Birkerød deltager på messen.

”Rør og fittings er noget af det vigtigste i en VVS-installation og fylder meget i hverdagen, for hvis man ikke bruger de rigtige rør og samler dem rigtigt, har man ikke rent vand”, siger Kent Nielsen, administrerende direktør i Viega Nordic.

Han bruger messedagene på at få kontakt til nye og eksisterende kunder.

”Der er meget brandingværdi, hvor installatørerne ser os og vores navn. Vores tilstedeværelse på VVS-messen sender et meget vigtigt signal og er den største marketingaktivitet vi foretager os, hvor vi møder vores kunder i øjenhøjde”, siger Kent Nielsen.

Mandehørm ved rørpresser
Viegas store publikumsmagnet er rørpressesystemet, Megapress S XL, der presser fittings og stålrør sammen om op til fire tommer tykke stålrør. Kent Nielsen fortæller, at der altid står 25-30 mænd i kø for at prøve kræfter med Megapress, der presforbinder tykvæggede stålrør.

”Så lugter det lidt af mandehørm, mens svendene pænt venter på at komme til”, siger Kent Nielsen.

Gæster kan også se Viegas trykplader til toiletskyl og kigge ind i de nye indbygningscisterner. Det er dog altid rørpressebænken, der tager opmærksomheden. Vil man undgå myldretiden omkring pressebænken, bør man komme om formiddagen den første dag.

”Pressebænken er virkelig populær, uanset hvilke andre produkter vi præsenterer. Vi er faktisk selv overraskede over den store opmærksomhed, den får”, siger Kent Nielsen.

Tip til den travle: Onsdag holder Viega seminar om drikkevandshygiejne kun for bygherrer og rådgivende ingeniører.

Gadgets og goodies: På Viegas stand kan man få kaffe, småkager og snacks.

_________________________________________________________________________________

Regionsdirektør i Solar Ulrik Damgaard står klar til at tale om nye forretningsmuligheder for VVS-installatørerne..

Kom tættere på grossisten

Brug messen til at skabe nye forretningsmuligheder. Solar stiller med kendte ansigter, der kender installatørernes forretning.

På Solars messestand handler det om at have gode kontakter til installatørerne og lære om hinandens virksomheder. Solar stiller med otte-ti medarbejdere på messen, der skiftevis står på udstillingen eller går rundt og netværker i udstillingshallerne. Vil man gerne have et tættere forhold til sin grossist eller lære noget om nye produkter og forretningsmuligheder, anbefaler Ulrik Damgaard, regionsdirektør for Solars VVS-salg i Vestdanmark, at man booker et messemøde med Solar og får en appetitvækker for et fremtidigt samarbejde.

”Man kan tage den indledende dialog på messen som en teaser, hvor man lærer lidt om hinanden og taler om mulighederne, så man siden kan mødes og gå i dybden med specifikke områder for et samarbejde. Vi står der med kendte mennesker, der kender og kan udfordre kunderne med den nyeste viden, så vi kan skabe nye forretningsmuligheder for dem”, siger han.

Nyt radiatorkoncept
Solar byder i år ind med et fokus på klima- og energivenlige produkter og kommer med et nyt radiatorkoncept, Thermrad, hvor installatørerne kan få radiatorer i specielle størrelser leveret fra Holland på få dage.

”Det er det bredeste radiatorprogram på det danske marked med den korteste leveringstid fra Solar i Holland”, siger Ulrik Damgaard.

Vil man hellere pleje sin grossistkontakt i ro og mag, kan man slappe af med en forfriskning.

”Vi har et hjørne med relationspleje, hvor vi byder på kaffe og chips og et lille krus godt specialøl”, fortæller Ulrik Damgaard.

Læs også: VVS’19-messen melder tæt på udsolgt

Tip til den travle: Man kan ikke nå at besøge alle udstillere, så vælg på forhånd de produkter og services, du vil se nærmere på.

Gadgets og goodies: Du kan vinde en sjov præmie i Solars messekonkurrence, hvis du svarer rigtigt på nogle spørgsmål om Solars produkter.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Denne artikel er del af et tema:

Tema: VVS'19

Relateret indhold

22.05.2024Installator.dk

Koble udvider med endnu en partner i Nordjylland

21.05.2024Installator.dk

Energisektoren runder 100.000 ansatte

21.05.2024Installator.dk

Arbejdstøj bliver til stilhed med nyt samarbejde

20.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE ALLE BILLEDERNE] Alcadons tanker efter El & Teknik’24

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.