Solar i nyt partnerskab med Melbye Skandinavia

Solar Danmark og Melbye Skandinavia indgår strategisk partnerskabsaftale om levering af komplette løsninger til markedet for energi og infrastruktur.

Stor-grossisten Solar opruster på markedet for energi og infrastruktur og indgår et strategisk samarbejde med Melbye i Danmark. Melbye er leverandør af komplette løsninger til el-distribution og fiberoptisk net.

Læs også: Solar åbner nyt kompetence-center i Aarhus

”Med indgåelse af en strategisk partnerskabsaftale med Melbye styrker Solar klart sin position på markedet for energi og infrastruktur. Samarbejdet går fint i tråd med Solars aktuelle fremdrift på dette område, og vi ser Melbye som den optimale samarbejdspartner, da de er innovative, besidder en solid teknisk kompetence og dækker en væsentlig del af produktpaletten på energi– og kommunikationsområdet,” siger Carsten Antonisen, markedsdirektør hos Solar Danmark, i en pressemeddelelse.

Lukker aktiviteter i Ringsted
Melbye har i en årrække været leverandør af løsninger til energi og infrastruktur i Norge og Sverige og har siden 2004 været etableret i Danmark. Den netop indgåede aftale i Danmark er en styrkelse af et eksisterende partnerskab mellem Melbye Skandinavias og Solar-koncernens selskaber på henholdsvis det norske og svenske marked.

Læs også: Solar puster nyt liv i Comfort-koceptet

Aftalen betyder, at Solar i fremtiden overtager ansvaret for Melbyes leverancer til de danske elforsyningsselskaber, energiselskaber og øvrige direkte kunder, og som en direkte konsekvens lukker Melbye Skandinavia deres danske aktiviteter i Ringsted. Melbyes kundeservicefunktion videreføres uændret med dansktalende teknisk support, og som på længere sigt varetages fra Melbyes svenske selskab.

”Vi er yderst tilfredse med, at vi har indgået dette strategiske samarbejde med Solar på det danske marked(…). For os er Solar en yderst interessant grossistpartner qua sin stærke position på det danske marked, effektive logistikløsninger og stærke kompetencer inden for træning og uddannelse, som udbydes på Solar Skolen,” forklarer koncernchef Christian Aasheim, Melbye Skandinavia Norge A/S.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

28.06.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unikke resultater skab med LED lysskinner til Troldtekt

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle