Undersøgelse: Installatørerne prioriterer høj sikkerhed i bilen

En ny undersøgelse viser, at installatørerne er villige til at betale 30 procent ekstra for at have et sikkert varerum i servicevognen.

I en undersøgelse foretaget af Finnerup, fremgår det, at installatørerne er villige til at betale for ekstra sikkerhed i bilen. På billedet ses reolsystemet TÜV ECE – R 17 fra Finnerup, som netop er et reolsystem, som har gennemgået en omfattende sikkerhedstest..

70 procent af installatørerne er villige til at betale op til 30 procent ekstra for at få indrettet bilens varerum i overensstemmelse med gældende sikkerhedsgodkendelser. Det viser en undersøgelse, som virksomheden Finnerup har gennemført. I samme undersøgelse fremgår det, at to-tredjedele af installatørerne lægger vægt på sikkerheden i varerum ved kollision.

Virksomhedens ejer, Klaus Finnerup, er overordnet tilfreds med resultaterne, men er til gengæld skuffet over at erfare, at ingen af de adspurgte kender til Finnerups egen TÜV ECE – R 17 test, som dokumenterer, at sikkerhedsgodkendte varebiler kan spare liv.

Det skyldes ifølge Klaus Finnerup, at virksomheden ikke har været gode nok til at få kommunikeret TÜV ECE – R 17-testen ud til kunderne.

Sådan fungerede TÜV ECE – R 17-testen
En varevogn indrettet med fyldte reolsystemer fra Finnerups kørte med 50 km/t ind i en mur - med øjeblikkelig standsning til følge. I forbindelse med kollisionen blev det fotograferet og målt, hvad der skete med varebilen med speciel fokus på varerummet. 

Testen, der blev foretaget uden mellemvæg (som Finnerup normalt anbefaler), dokumenterer, at Finnerups reoler ved kollisionen blot blev forskudt med 4 mm i den ene side og 9 mm i den anden side – og endvidere skete der ingen skade på de ubrudte materialer i reolerne.

Konklusionen af testen viste entydigt, at reolerne ikke var årsag til nogen form for skade på fører eller eventuelle passagerer, oplyser Klaus Finnerup.

- OWG

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.07.2024Installator.dk

Vinderne af Installatørprisen

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

17.07.2024RIB Software

Sponseret

Kombiner modeller i RIB Projekt!

24.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

19.06.2024RIB Software

Sponseret

Sådan undgår du, at din digital aflevering bliver en omkostning - Her er tre gode råd!

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle