Ventilationsvirksomhed åbner kontor i Nordjylland

DP Ventilation åbner nyt regionskontor i Aalborg med et ønske om at komme endnu tættere på kunderne i Nordjylland.

AP Ventilation oplever god kundemæssig opbakning i Nordjylland, og mener derfor, at det er relevant at åbne et nyt kontor i regionen. Foto: AP Ventilation..

Gode fællesfaciliteter, parkeringsmuligheder og få kilometer til både motorvej og Aalborg C er hvad DP Ventilation kan se frem til på et nyt kontor, som virksomheden for nyligt har etableret. Med de nordjyske rammer håber virksomheden at kunne håndtere den vækst, der forventes at ske i regionen de kommende år.

”Nordjylland er en vigtig region for DP Ventilation. Beslutningen om at åbne et fast kontor i Aalborg betyder, at vi kommer endnu tættere på eksisterende og nye kunder. Det giver os optimale muligheder for at vokse yderligere", siger Henrik Jensen, der i starten af 2019 blev ansat som afdelingschef med ansvar for at styrke og udbygge DP Ventilations nordjyske forretning.

Læs også: Ny serviceafdeling i DP Ventilation bliver landsdækkende

Aktuelt er DP ventilation blandt andet involveret i større ventilationsentrepriser på Nyt Aalborg Universitetshospital og det nye psykiatrihospital i Aalborg, samt en række renoverings- og energioptimeringsprojekter, herunder Frederikshavn Kommune og Mariagerfjord Kommune

"Det er det lange og seje træk, når man skal løbe en afdeling i et nyt område i gang", siger Henrik Jensen og fortsætter:

"Heldigvis har vi over det sidste års tid oplevet god opbakning i Nordjylland og fået fint fodfæste i regionen. Det danner nu basis for, at vi vælger at etablere os med permanent kontor i Aalborg”.

DP Ventilation flyttede ind på adressen Kristinevej 2, 9000 Aalborg den 4. februar 2020. Dermed har virksomheden kontorer i Aarhus, Aalborg, Kolding, Sønderborg og København.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.07.2024Installator.dk

Vinderne af Installatørprisen

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

24.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle