ABAX’s samfundsansvar - højdepunkter i 2021

2021 var i mange henseender nok et anderledes år, men det lykkedes os at fortsætte med at arbejde på vores samfundsansvar og bæredygtighedsbestræbelser. Læs videre for at se nogle af højdepunkterne...

Sammen med WeForest og vores kunder plantede vi 70.000 træer
Hvert år forpligter vi os til at plante et træ for hvert nye abonnement på vores tjenester, vi sælger - og i 2021 lykkedes det os at plante 70.000 træer på vegne af vores kunder. Vi er meget stolte over at kunne bidrage til at over 13.000 træer blev plantet gennem vores samarbejde med forsikringsselskabet ZEGO og yderligere 24.000 træer i samarbejde med REEN, vores partner i affaldshåndtering.

Vi vil fortsætte med at plante træer sammen med WeForest, vores betroede partner inden for genplantning af skove.

Læs mere om vores genplantningsprojekt her.

ABAX skifter til intern vognpark med elbiler
I 2021 fortsætte vi med vores bestræbelser på at skifte til en vognpark, som kun omfatter elbiler. Vi planlægger at have en fuldstændig elektrisk bilpark blandt vores medarbejdere i 2023. Entusiasmen for tilpasningen har varieret betydeligt i vores forskellige regioner med nogle medarbejdere, der var meget engagerede i forehavendet, mens andre snarere var skeptiske og ikke brød sig om idéen.

Vi ser frem til at meddele reduktionerne i vores udledninger (Scope 1 og 2) senere i første kvartal for at skabe mere entusiasme for dette tiltag.

Grønnere forsyningskæde
Vi har iværksat flere tiltag i 2021 for at videreudvikle os på vejen mod en grønnere forsyningskæde.

  • Smart Connect: Fremtidens telematik er her. Gennem vores platform og i forbindelse med fabriksinstalleret hardware, kan telematik nu aktiveres uden behov for tredjeparters elektroniske enheder. Dette er revolutionerende i telematikbranchen og reducerer udledninger fra forsyningskæden ti gange samtidig med at vi forbedrer måden på, hvordan entreprenører rapporterer om deres udledning i forbindelse med deres projekter.
  • I de tilfælde, hvor vi alligevel har brug for at aktivere telematik, som regel for ældre maskiner, har vi brugt megen tid på at undersøge alternative materialer og leverandører, som kan hjælpe os med at opfylde vores missioner om at skabe en grønnere forsyningskæde. Følg os for at få mere information om dette i løbet af de kommende måneder. 

Oprydning i miljøet
I år sponsorerede vi oprydningen fra naturen, især gennem Trash Mongers i Nigeria og Ecodrop i Ghana samt vores tekniske partner Empower.

For yderligere at vise vores forpligtelse over for sagen, gennemførte vores medarbejdere en lokal oprydning i gaderne den 22. september. Vores 300 medarbejdere indsamlede 370 kg affald i 7 byer. Dette var anden gang, at vi arrangerede en årlig event for at støtte World Clean Up Day, og vi planlægger at fortsætte med at støtte dette initiativ i 2022.

-

Vi brænder for at give medarbejderne muligheder for at føle sig engageret og føle, at deres arbejdsplads er væsentlig. At tilskynde deltagelse i aktiviteter, som har en positiv miljø- eller samfundsmæssig påvirkning er en måde, vi gør dette på.

Mangfoldighed i ledergruppen
Vi har altid fejret mangfoldighed på vores arbejdsplads, og 19 nationaliteter i 8 lande og medarbejdere i en alder på 21-68 år er et bevis på det. I 2020 var dog kun 22 % af lederstillingerne besat af kvinder, og ingen af dem havde en ledende stilling i topledelsen.

Sidste år har vi udvidet topledelsen og 25 % af toplederne er kvinder. Vi ser frem til at dele vores opdaterede tal for virksomhedens mangfoldighed i bæredygtighedsrapporten for 2021, som udgives i slutningen af første kvartal.

Mere fra...

20.03.2023ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Med tracking hiver ABC Ikast 5-10.000 ekstra hjem hver weekend

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

10 fordele ved mobilitetsdata: Se, hvordan du kan spare penge på flådestyring

04.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX’s samfundsansvar - højdepunkter i 2021

17.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Hvad skal jeg med Geofence?

12.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Rejsen mod et mere bæredygtigt ABAX fortsætter