Hvad skal jeg med Geofence?

Er du faldet over begrebet Geofence før, men er du ikke helt sikker på, hvad det egentlig betyder?

ABAX_Geofence.

Geofence er genvejen til en ubemandet arbejdsplads. Det er nemlig et digitalt hegn, der kan være med til at sikre aktiver som udstyr, maskiner og værktøj. I stedet for selv at bakse med at bevare overblikket, får du med geofence det forkromede overblik – og du ved præcis, hvor dit udstyr er. 

Hvad er et geofence?

Et geofence, eller et geohegn, er et virtuelt, digitalt hegn. Et geofence kan altså ikke ses ude i den virkelige verden – men det er faktisk mere sikkert end et fysisk hegn.

Nu skal du høre hvorfor:

Vores digitale Geofence oprettes på kortet i vores totalløsning for GPS-tracking og overvågning af maskiner, udstyr og værktøj. 

Du opretter selv hegnet, så det er 100% dig, der bestemmer område, størrelse og så videre. Herefter udstyrer du værktøj, maskiner og biler med ABAX hardware og små sporingsenheder (ABAX Mini) – og nu kan du holde øje med det 24/7. 

Sådan virker ABAX Geofence:

  • Når du har oprettet hegnet, får du helt automatisk et varsel på din mobil, når og hvis værktøj, udstyr og maskiner forlader det valgte område, som du har “geofenced”. Det nedsætter risikoen for ubudne gæster og tyveri, og selv når udstyret forlader området, kan du følge med i, præcis hvor det er. 
     
  • ABAX udstyrskontrol (en del af ABAX Access-prakken) rapporterer automatisk enhedens GPS-koordinator. Det vil sige, at hvis et sæt koordinater ikke længere matcher med dit elektroniske hegn, får du en direkte advarsel på e-mail eller SMS. 
     
  • Du kan have ligeså mange geofencing områder, som du vil. Når du har oprettet et område, giver du det et navn – og nu får du besked og kan selv holde øje med alt fra værktøjs placering til hvordan og hvornår, maskinerne bruges. 

Et virtuelt hegn, der tager få sekunder at lave

Geofence er et virtuelt hegn, der giver dig 100% kontrol over dit udstyr. Du bestemmer helt selv område og størrelse – og hvis bygge- eller arbejdspladsen får vokseværk, kan du nemt justere geohegnet. 

Du får altså et enormt effektivt, digitalt hegn, der tager dig få sekunder at lave – og som samtidig giver dig meget mere ro i maven end et egentligt fysisk hegn. Du kan sove trygt om natten – for du ved, der er styr på udstyr og maskiner 24/7. 

Geofencing fungerer altså sammen med tracker til fx bygge og anlæg – du bestemmer selv en periferi for et område, og hvis en sporingsenhed registreres uden for området, får du direkte besked. Enkelt og ligetil – men det kan potentielt gøre en stor forskel for din bundlinje. 

Vidste du, at…

… Sommerferien er højsæson for både tyveri og hedeslag bland medarbejdere?

Få 7 tips til at øge sikkeherden på arbejdspladsen, så du kan tage på ferie med god samvittighed >>

5 fordele ved Geofence, der kan mærkes på driften og bundlinjen:

1. Du udnytter dine maskiner til fulde

Med Geofence kan du ikke bare holde øje med, hvor dit udstyr og maskineri er - du kan faktisk også se præcis, hvordan det bliver brugt. Ved at sætte GPS-hardware på hver enkelte maskine, kan du nemt og enkelt se, hvordan det bruges – og det betyder, at du får unik indsigt, der gør det nemmere at vurdere, om dit udstyr kan bruges mere optimalt. 

Du kan fx også få det opsat, så du får besked, når det er tid til service og/eller reparation, så du er sikker på at udnytte dine maskiner til fulde. 

2. Nedsat risiko for tyveri og uautoriseret brug

Så snart værktøj, maskiner eller udstyr forlader dit geo-fence område, får du direkte besked – og det betyder, at du kan nedsætte risikoen for tyveri. 

Selv på helligdage, når du ikke er der eller der ikke er mandskab, kan du se, når dit maskineri er i brug – og det betyder, det er nemmere at stoppe ubudne gæster og uautoriseret brug, før skaden sker. 

3. Få bedre indsigt i, hvordan dine maskiner bruges

På det intuitive kort i ABAX appen, kan du se, når en maskine er i brug og når den er inaktiv – og det er nemt at se, uden du skal til at klikke på alt muligt først. Er en maskine i brug, er den lilla – så enkelt er det. 

Udover at kunne følge med i, hvad der bruges hvornår, kan du også se, hvor mange minutter hver enkelte maskiner har været i brug samt start- og stoptid. 

4. Du får præcise rapporter og retvisende data

At drive forretning uden data, er ligesom at køre bil med lukkede øjne.

Derfor kan du via din ABAX app downloade forskellige rapporter, så du sort på hvidt kan se, hvad der sker i din forretning hver eneste dag. Du kan fx downloade rapporter, der nedsætter administrationen – og som sikrer, at du fakturerer dine kunder for det rigtige beløb.

Du kan fx også se, hvor mange timer, maskiner og udstyr har været i brug i et geofence-område. Det betyder, at du kan nedsætte et mere præcist antal mandskab, timer og udstyr, så dine udgifter faktisk matcher det arbejde, der skal udføres.

5. Bevar overblikket når som helst, hvor som helst

I stedet for at skulle holde styr på et excel-ark og snakke sammen med flere forskellige afdelinger, kan du nemt og hurtigt får det forkromede overblik direkte i kortet. Du kan tilgå kortet døgnet rundt, uanset om du slænger dig hjemme på sofaen eller står midt på byggepladsen. 

Samtidig kan dine ansatte nemt og hurtigt finde det udstyr, maskineri eller værktøj, de leder efter – det betyder markant færre spildtimer, og du undgår, at værktøj bliver væk. 

Få besked direkte på din mobil, hvis udstyr flyttes

Når du bruger geofence kombineret med fx tracker til arbejdspladser, behøver du ikke at tage stilling til noget, før du får besked på det. 

Du får nemlig direkte besked enten via SMS eller e-mail, hvis noget af dit udstyr bruges uatoriseret eller forlader området, som du har indhegnet elektronisk. Det betyder, du kan bruge tiden på andre vigtigere opgaver, fremfor hele tiden at holde øje med dit udstyr. 

Har du brug for oplysninger om brug, service og så videre, klikker du selvfølgelig bare ind i appen – men ellers kan du passe alle dine andre opgaver, og så skal appen nok give besked, når der er behov for det. 

→ Du bestemmer selv hvordan, for hvad og hvornår, du gerne vil varsles. Inde i appen kan du i menuen selv vælge, hvornår du vil have en varsel og om du vil have det via SMS-besked eller e-mail. 

Prøv Geofence i dag og mærk forskellen

Prøv vores sporingsenheder og få den bedste dækning på markedet.

Klik her, beregn din pris eller book et møde >>
 

Mere fra...

20.03.2023ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Med tracking hiver ABC Ikast 5-10.000 ekstra hjem hver weekend

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

10 fordele ved mobilitetsdata: Se, hvordan du kan spare penge på flådestyring

04.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX’s samfundsansvar - højdepunkter i 2021

17.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Hvad skal jeg med Geofence?

12.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Rejsen mod et mere bæredygtigt ABAX fortsætter