Rejsen mod et mere bæredygtigt ABAX fortsætter

ABAX’ bæredygtighedsrapport 2021 fremhæver deres indsats i forhold til CO2-neutralitet og bæredygtig produktionskæde – og så præsenterer de nye mål inden for ligestilling og grøn teknologi.

ABAX har været CO2-neutrale i driften siden 2020..

ABAX Group har netop udgivet deres anden årlige bæredygtighedsrapport, der tager udgangspunkt i de miljømæssige, sociale- og strukturelle tiltag, der blev præsenteret i 2021 (Environmental, Social, Governance).

ABAX har været CO2-neutrale i driften siden 2020 – og de har stadig snuden i sporet. Eksempelvis fortsatte ABAX i 2021 deres CO2-neutrale rejse, hvor de lærte mere om virksomhedens samlede miljøaftryk. ABAX har fortsat CO2-neutral drift, men sigter nu mod at blive 100% CO2-neutral på tværs af hele deres virksomhed i løbet af 2022. 

”Alle virksomheder burde se sig selv efter i sømmene i forhold til, hvordan de påvirker resten af verden og planeten. I 2022 er netop dét vigtigere, end det nogensinde har været i menneskets historie”, fortæller Bruce Atle Karlsen, Chief Performance Officer ABAX.

LÆS OGSÅ: Sanistål lancerer helt nyt butikskoncept i Hillerød

Med Smart Connect adskiller ABAX vækst og forurening

At adskille vækst fra emissioner er det ultimative mål inden for innovation og bæredygtig design og teknologi. I 2021 lancerede ABAX som de første i deres branche en innovation, der fremover kommer til at gøre brug af tredjeparts hardware overflødig. Smart Connect er udviklet efter ISO-standarder, og konceptet åbner dørene for en ny generation af telematik, hvor ABAX er forrest i kapløbet om en fremtid uden forurening. 

ABAX planter et træ for hvert device

For hver eneste enhed, der kobles til ABAX’ globale netværk, planter de et træ. Hvert træ symboliserer drivkraften mod at gøre deres 44.0000 kunder mere bæredygtige, når det kommer til telematikværktøjer. 

LÆS OGSÅ: Ekspert-undervisning skal forhindre dyre fejl hos vvs-elever

Udfordringen “one year longer” er endnu et initiativ, der kan sætte skub i denne tankegang på tværs af alle industrier, der bruger telematik til bæredygtig flådestyring. 

ABAX indfører 100 procent cirkulær tænkning i produktion og brug af hardware

ABAX forbedrede i 2021 deres cirkulære tilgang, således at så meget som muligt af deres hardware bliver genbrugt. Projektet fordrer en mere bæredygtig tankegang på tværs af afdelinger, og det stiller krav til hver enkelte leder om at træde ud af normen og tilgå håndteringen af hardware på en anderledes måde.

Læs mere om ABAX bæredygtige indsatser her.

-AKJ

Mere fra...

20.03.2023ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Med tracking hiver ABC Ikast 5-10.000 ekstra hjem hver weekend

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

10 fordele ved mobilitetsdata: Se, hvordan du kan spare penge på flådestyring

04.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX’s samfundsansvar - højdepunkter i 2021

17.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Hvad skal jeg med Geofence?

12.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Rejsen mod et mere bæredygtigt ABAX fortsætter