ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

Biler producerer massevis af data, som i dag ikke er forbundet og derfor ikke udnyttes optimalt. Et nyt partnerskab mellem norske ABAX og danske Connected Cars under Semler Gruppen A/S samler nu data for mere end 550.000 bilejere, som skaber helt nye muli

Automatisk registrering af kørslen, hvor meget CO2 udleder bilen og skal den på værksted? 

Biler producerer i dag store mængder data, som lever i små ekkokamre. Nu tager teknologivirksomhedene ABAX og Connected Cars næste skridt for at blive Europas førende cloud-løsning for inden for smart mobility. 

ABAX, der i Danmark er kendt for flådestyring af biler og maskiner, slår nemlig pjalterne sammen med danske Connected Cars, der er ejet af Semler Gruppen A/S. Partnerskabet gør, at ABAX og Connected Cars får næsten en halv million biler tilkoblet deres løsninger, så de fremover kan levere helt ny information til bilejerne og bliver dermed førende inden for smart mobility løsninger.

"Vi er blandt Europas bedste til at tracke, monitorere og optimere vores kunders enheder, mens Connected Cars har udviklet en imponerende platform til bilforhandlerne. Når vi nu går sammen her, fusionerer vi det bedste fra vores platforme, så kunderne får den bedste løsning," siger Morten Strand, CEO ABAX
 

Hos Connected Cars ser man samarbejdet som et vigtigt skridt for både virksomheden selv, men ikke mindst også for virksomhedens kunder. 

"Med vores markedsledende connectivity-platform hjælper vi bilproducenter, importører og forhandlere med at øge kundeloyaliteten gennem intelligent brug af data i realtid. Med det strategiske partnerskab med ABAX fokuserer vi nu på vores kernekompetencer, og for os er det et vigtigt skridt på vores internationaliseringsrejse og skabe værdi for importører, forhandlere og flåder i hele verden," siger Mads Gregersen, adm. direktør i Connected Cars.

Samarbejde skal løfte digital innovation

Hos Danmarks største bilimportør Semler Gruppen A/S ser man meget frem til samarbejdet med ABAX:

Hos Semler er vi overbevist om, at digital innovation kommer til at forandre bilbranchen, og med det nye partnerskab tager vi et stort og vigtigt skridt i vores digitaliseringsrejse. Det kommer til at give vores forhandlere helt nye muligheder,

Ulrik Drejsig, adm. direktør i Semler Gruppen A/S

En forbedret brug af data kan have stor betydning for de danske bilflåder, lyder det fra ABAX.
"I ABAX har vi på nærmeste hold oplevet, hvordan aktiv brug af data kan forlænge bilers levetid med et helt år. Forbedret køre- og serviceopfølgning - herunder vedligeholdelse - vil sænke omkostningerne, samtidig med at bilflåderne kan holde længere, hvilket også har den positive effekt på sigt, at færre biler vil blive produceret", slutter Morten Strand.

Om Connected Cars:

Connected Cars er ejet af Volkswagen Group-importør Semler Gruppen A/S og har udviklet en løsning, der gør det muligt for bilimportører og forhandlere at øge deres loyalitet og omsætning. Connected Cars er etableret i mere end 5 lande og vækster. 'CC' er den foretrukne loyalitetsløsning til eftermarkedet for autoriserede forhandlere, som kan komme i kontakt med deres kunder og hjælpe dem med deres køretøj. connectedcars.dk.

Mere fra...

20.03.2023ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Med tracking hiver ABC Ikast 5-10.000 ekstra hjem hver weekend

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX og Connected Cars tager smart mobility til næste niveau

16.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

10 fordele ved mobilitetsdata: Se, hvordan du kan spare penge på flådestyring

04.11.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

ABAX’s samfundsansvar - højdepunkter i 2021

17.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Hvad skal jeg med Geofence?

12.05.2022ABAX DANMARK A/S

Sponseret

Rejsen mod et mere bæredygtigt ABAX fortsætter