Brødrene Dahl og Sanistål klar til kamp i Aalborg

Brødrene Dahl vil vinde den hårde konkurrence blandt grossisterne i Aalborg ved at levere den bedste kvalitet og service. Sanistål vurderer, at deres brede sortiment vil fastholde kunderne.

Brødrene Dahl vil vinde kunder på det konkurrenceprægede aalborgensiske marked ved at levere den højeste kvalitet og bedste service til kunderne.

Meldingen kommer efter, at installator.dk i sidste uge beskrev, hvordan konkurrencen blandt branchens store grossister er kraftigt skærpet i Aalborg, efter at Solar har åbnet helt nyt center på Håndværkervej. Det betyder, at både Solar, Lemvigh-Müller, Sanistål og Brødrene Dahl nu alle er repræsenteret på vejen.

Læs også: Solar og Lemvigh-Müller i kamp om nordjyske kunder

”Jo flere, der er om buddet, jo bedre kvalitet og service skal vi tilbyde vores kunder. Sådan er det på et konkurrencepræget marked som vores,” siger Tage Pedersen, der er butikschef hos Brødrene Dahl i Aalborg. 

Slaget om Nordjylland
Han understreger, at han er ked af at gå på kompromis med kvalitet.

”Jeg vil hellere sælge et godt produkt, der overholder alle certificeringer, standarder og regler i almindelighed, end jeg vil sælge et billigt produkt, der lover mere end det holder. Sagt på en anden måde, så handler god konkurrence om at levere det bedste af det bedste, og det agter vi at gøre i den tilspidsede situation, man med et glimt i øjet kan kalde slaget om Nordjylland,” siger Tage Pedersen.

Sanistål har holdt møder
Hos Sanistål, der i flere år har haft butik på Håndværkervej, tager man også Solars ankomst og Lemvigh-Müllers oprustning på Håndværkervej seriøst.

Læs også: Lemvigh-Müller opruster i Nordjylland

”Konkurrence betyder altid, at man ”opper” sig ekstra, og der er holdt møder, hvor det er blevet diskuteret, hvad vi kan gøre for at få kunderne til fortsat at vælge os,” siger Claus Jæger Nørbjerg, der er salgsdirektør for butiksnettet i Sanistål.

Han er dog sikker på, at Sanistål vil fastholde sine kunder, blandt andet fordi butikken i Aalborg i forhold til konkurrenterne indeholder et bredt udvalg af varer til såvel VVS´eren, entreprenøren, smeden og tømmeren, heriblandt et fuldt Carl F-sortiment, som sikrer en stor bredde på de generelle forbrugsvarer til håndværkere.  

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle