BRANDTÆTNINGER TIL KABEL- OG RØR-GENNEMFØRINGER

En brand kan hurtigt sprede sig via utætte kabel- og rørgennemføringer i vægge og gulve. For at forhindre dette og dermed begrænse skaderne, kan Roxtecs fleksible løsninger til tætning af gennemføringer med fordel anvendes.

Roxtec brandtætninger forhindrer en brand i at sprede sig, og er testet i hht. internationale standarder. Installationen kræver ikke certificeret personel da selve tætningen bærer certifikatet. Tætningerne beskytter også mod gas, støv og gnavere, uden at svække konstruktionen. Gennemføringerne kan udformes jf. kundespecificerede krav, men vi tilbyder som standard et bredt udvalg af forskellige løsningtyper og dimensioner.

DOKUMENTEREDE EGENSKABER
Roxtec har eget testcenter og erfarne test- og certificerings eksperter, som udfører brandtest i hht. gældende lovgivning. Disse tests foretages også i forbindelse med videreudvikling af vores produkter, eller når vores kunder har specifikke krav i et større projektforløb. Derfor kan vi tilbyde effektive løsninger, som lever op til selv de skrappeste krav på området.

MULIGHEDERNE ER MANGE
Vi leverer tætninger til de fleste applikationer, enten som standard eller designet specifikt til opgaven, så kontakt os for en dialog om dine udfordringer.
Kontakt vores Infrastructure & Industry-team, tlf. 49 18 47 47.

Kort om Roxtec:

Svenske Roxtec Group er verdens førende leverandør af modulbaserede kabel- og rørtætninger. Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Mikael Blomqvist, og er i dag repræsenteret på mere end 80 markeder.

For mere info: Historien om Roxtec | Roxtec Danmark

Mere fra...

15.12.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Hjælp mig med at byde vores nye kolleger velkommen til Roxtec-teamet!

07.06.2023Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Discover Roxtec Transit Build™

23.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec indstøbt i HOFOR's nye, moderne vandværk

08.06.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Design dine tætningsløsninger online

28.04.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Undgå at rotter forårsager togulykker

10.02.2022Roxtec Denmark ApS

Sponseret

Roxtec rørtætninger beskytter avancerede byggerier i Norge